iZi Go Modular i-Size2018-02-05T14:31:15+00:00

iZi Go Modular i-Size

Sigurnost za novorođenče, praktičnost za roditelje

BeSafe iZi Go Modular i-Size dio je BeSafe-ovog inovativnog sustava sigurnosti: iZi Modular. Taj sustav pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti. Sustav se sastoji od ISOfix baze, te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).

Cijeli sustav sigurnosti iZi Modular i-Size odobren je u skladu s najstrožim  i najnovijim propisima za dječje autosjedalice – UN R129 (i-Size).

Jednostavno postavljanje pomoću modularne ISOfix baze

BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix baza ima prilagodive ISOfix ručice pomoću kojih se baza može udaljiti ili približiti naslonu automobilskog sjedala, te se tako može povećati prostor za noge djeteta ili napraviti više mjesta u automobilu. Baza ima indikatoreu boji i zvučne indikatore koji osiguravaju ispravno postavljanje, te je sigurnost i praktičnost u središtu pažnje. Obje autosjedalice – za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.

Sigurnost za najmanje

Autosjedalica za novorođenčad BeSafe iZi Go Modular može se postaviti uz pomoć ISOfix baze ili pomoću pojasa automobila.

iZi Go Modular dizajniran je za najbolju moguću zaštitu i udobnost od novorođenačke dobi do otprilike godinu dana starosti, odnosno za djecu visine od 40 do 75 cm. U iZi Go Modular autosjedalici dijete se veže pojasevima s uporištem na 5 točaka. Oni bolje štite djecu jer distribuiraju sile sudara preko najjačih dijelova djetetova tijela – ramena i bokova – a ne samo preko trbuha i prsa. To je razlog zašto BeSafe koristi pojaseve s uporištem na 5 točaka na svim autosjedalicama koje imaju svoje pojaseve.

BeSafe iZi Go Modular odobren je za veliki broj kolica, pa se autosjedalica može lako, zajedno s djetetom, premjestiti iz vozila na kolica. Popis kompatibilnih kolica potražite na našoj web stranici.

Visoke ocjene na testovima sigurnosti

BeSafe iZi Go Modular dobila je najbolju ocjenu za sigurnost «Sehr Gut» na testiranju ADAC-a / Stiftung Warentest-a u svibnju 2016. i ocijenjena je kao «Najbolja kupnja» od strane društva Which?

Superiorna sigurnost

BeSafe iZi Modular pokazao se izvrsnim na testiranjima i dokazao je sukladnost s novim strogim EU standardom R-129 (i-Size). Poboljšana zaštita od bočnog udara nadilazi zahtjevne kriterije standarda R129. S dodatnom podstavom za područje glave koja se koristi u prvim mjesecima, poboljšanom zaštitom  od bočnog udara (SIP+) i jastučićima za bebe, ovaj sustav autosjedalica pruža superiornu sigurnost za Vaše dijete u prvim godinama njegovog života.

Udobnost za Vaše dijete

BeSafe iZi Modular Go lako se prilagođava rastu Vašeg djeteta. Pojasevi i zaštita za glavu lako se namještaju, a jastučići koji se vade kako dijete raste osiguravaju sigurnost, udobnost i dovoljno prostora. Magneti koji olakšavaju upotrebu autosjedalice drže pojaseve izvan autosjedalice kako Vam ne bi smetali pri stavljanju djeteta u sjedalicu.

Kad vaša beba preraste sjedalicu za novorođenče, autosjedalicu možete jednostavno jednim klikom skinuti s baze i na nju kliknuti sljedeću, veću sjedalicu BeSafe iZi Modular.

Pogodno za:

Dob: 0-1 godina

Visina: 40-75 cm

od 1.815,00 kn

kupi odmah