bugaboo dječja kolica

bugaboo cameleon3 plus kolica

Cameleon³ Plus

Treća generacija ovih svestranih kolica još je više modno osviještena, svestranija i praćena još većom funkcionalnošću nego ikad prije. Jednostavna i kompaktna, jednostavna za podignuti a ujedno i jednostavna za pospremiti.

kupi odmah

Donkey²

Donkey² kolica koja se sa jednostavnošću mogu pretvoriti u kolica za blizance, dvoje djece ili jedno dijete. Jedna kolica za sve!

kupi odmah
bugaboo donkey2 kolica
bugaboo fox kolica

Fox

Kolica koja će se uklopiti u svaki lifestyle. Bilo da ste u shoppingu, na putu, šetnji po gradu ili u prirodi Vaša beba će imati najudobniju i najnježniju vožnju.

kupi odmah

Bee5

Bugaboo Bee5 dječja kolica – treća generacija ovih svestranih kolica još je više modno osviještena, svestranija i praćena još većom funkcionalnošću nego ikad prije.

Jednostavna i kompaktna, jednostavna za podignuti a ujedno i jednostavna za pospremiti.

Prikladna za novorođenče ili za dijete do 3 godine ova kolica namijenjena za sve vrste terena sa jednostavnošću se prilagođavaju Vašim putovanjima bilo po gradu, šumi, pijesku ili snijegu.

Zapravo, mogu Vas povesti kamo god Vi poželite!

kupi odmah
bugaboo bee3 kolica

Bugaboo znači mobilnost

Bugaboo je Nizozemska firma sa sjedištem u Amsterdamu i uredima po cijelom svijetu. Osnovali su je  1999 dizajner Max Barenburg i doktor Eduard Zanen. Njihova misija je da potakne uzbuđenje svakoj osobi u pokretu. Bugaboo strast je inovacija u proizvodima za inspiraciju ljudima da izađu van i počnu otkrivati svijet.

za više informacija posjetite bugaboo.com