bugaboo donkey²2018-02-14T10:35:47+00:00

bugaboo Donkey²

Bugaboo Donkey² su kolica koja se sa jednostavnošću mogu pretvoriti u kolica za blizance, dvoje djece različite dobi ili jedno dijete. Jedna kolica za sve!

donkey² mono

donkey² twin

donkey² duo

donkey² accessories

Donkey² mono

Bilo da idete u shopping ili u park, the Bugaboo Donkey je idealno rješenje. Njegova inovativna košara pored sjedišta i velika košara ispod sjedišta znači da ima dovoljno mjesta za shopping stvari ili za izlazak na zrak – jednostavna pristupačnost do jedne i druge košare omohućuje da Vaše dijete nesmetano ostane spavati u košari ili sjedištu dok Vi uzimate stvari. Ukoliko želite možete proširiti košaru pored sjedišta da Vam stanei još više stvari. Košara se može proširiti tako da pretvorite kolica u duo konfiguraciju. Veliki rotirajući kotači i podesiva visina ručke garantiraju okretnost na mjestima za koje niste ni mislili da kolica moogu ići.

Donkey² duo

Izlazite van sa prvim djetetom, drugim djetetom – ili oboje – često može biti dilema. Tu nastupa Bugaboo Donkey i onda sve postaje lako. Svestrana kolica mogu se prilagoditi Vašim potrebama u svakom trenutku. U samo tri jednostavna klika mogu se pretvoriti iz duo konfiguracije u mono kolica. Sa mogućnosti okretanja sjedišta možete staviti djecu u bilo koji željeni položaj: prema Vama, svijetu ili jedno dijete prema drugome. Zapravo, postoji 17 različitih konfiguracija – zahvaljujući izmjenjivim sjedištima i košarama, fleksibilnim opcijama za prtljagu – a ne kompromitiraju udobnost ili funkcionalnost. Njihova širina – samo 15,24cm šira od mono konfiguracije – znači da možete ulaziti i izlaziti kroz prolaze sa lakoćom.

Donkey² twin

Izlazak van sa blizancima nikada nije bio lakši – ili udobniji! U twin konfiguraciji Bugaboo Donkey omogućuje glatku vožnju za oba djeteta. A kada su malo stariji, možete ih staviti u sjediša tako da gledaju jedni druge, Vas ili svijet oko sebe. U samo tri jednostavna klika može se pretvoriti iz twins konfiguraqcije u mono kolica!

Bugaboo znači mobilnost.

Bugaboo je Nizozemska firma sa sjedištem u Amsterdamu i uredima po cijelom svijetu. Osnovali su je  1999 dizajner Max Barenburg i doktor Eduard Zanen. Njihova misija je da potakne uzbuđenje svakoj osobi u pokretu. Bugaboo strast je inovacija u proizvodima za inspiraciju ljudima da izađu van i počnu otkrivati svijet.