Stokke kolica2018-10-24T13:36:17+02:00

Stokke kolica

Stokke Vam predstavlja cijeli niz dječjih kolica čije su odlike sigurnost, stil i inovacija. Uživajte u trenucima sa Vašom bebom dok otkrivate zajedno svijet oko Vas.  Stokke dizajn nudi inovativnu  podesivost visine sjedišta i mogućnost prilagodbe kolica prema Vašim potrebama dok Vaša beba raste. Svaka Stokke kolica pružaju ergonomičnost te mogućnost postavljanja sjedišta prema roditelju i od roditelja kako bi zadovoljila djetetovu znatiželju i maminu potrebu da vidi bebin osmijeh. U ponudi se nalaze Stokke Xplory koji ima najvišu poziciju sjedišta, Stokke Trailz za avanturiste u prirodi i šetnjama po grubijim terenima te Stokke Scoot za koja se smatra da su idealna gradska kolica.  the Ultimate Connection Stroller

Stokke Xplory V6 dječja kolica

Stokke® Xplory® V6 dječja kolica zahvaljujući podesivosti visine sjedišta omogućuje roditeljima da budu bliže svojem djetetu dok zajedno u šetnjama istražuju svijet oko sebe. Smisleni dizajn omogućuje da se Stokke® Xplory® sa jednostavnošću guraju, čak i na najužim zavojima. Stokke® Xplory® kolica pružaju mogućnost da dijete gleda prema mami i od mame u sjedećem, poluležećem i ležećem položaju. Niti jedna druga kolica ne povezuju mamu i dijete kao Stokke® Xplory®.

kupi odmah

Stokke® Scoot  su kompaktna kolica koja rastu sa Vašim djetetom.

Lagana su za vožnju, sklapanje i transport, a mogu se sklopiti i sa sjedištem.

Manja konstrukcija čini ih idealnim rješenjem za putovanja, gradsku gužvu i transport.

Prema želji možete izabrati pokrov za sunce koji dolazi u više boja.

Stokke® Scoot™ – The Smart Urban Stroller.

Stokke Scoot dječja kolica
Stokke Trailz dječja kolica

Stokke® Trailznapravljena su za avanturu i vode Vas gdje god želite ići – u svim godišnjim dobima i po svim terenima.

Kao i sva Stokke kolica, košara i sjedište Stokke Trailz omogućuju da Vaše dijete bude bliže Vama te na taj način potiču povezanost dijeteta i roditelja.

Vrhunska pokretljivost osigurava glatku vožnju Vašem mališanu.

Velike zrakom punjene gume i veliki vodootporni spremnik čine Stokke Trailz dječja kolica savršenim izborom za aktivne roditelje koji vole šetnje po svim vremenskim uvjetima.

za više informacija posjetite www.stokke.com

*Kupnjom i registracijom on-line Stokke dječjih kolica ostvarujete pravo na produženu garanciju koja traje 3 godine od datuma kupnje kolica