• Težine od samo 4.4 kg, Stokke® iZiGo™ Modular™ autosjedalica od BeSafe-a® vrlo jednostavno se instalira i nosi.
  Sadrži ergonomski dizajniranu ručku za nošenje, sigurnosni pojas sa 5 točaka podešavanja, zaštitni pokrov sa ventilacijom koji štiti od sunca, i dodatno podstavu za potporu i zaštitu.
  *Rok dostave za navedeni proizvod je 2-4 tjedna od datuma narudžbe!
 • Stokke iZi Go Modular Baza

  1.949,00 kn sa PDV-om
  BeSafe iZi Go Modular i-Size baza dio je BeSafe-ovog inovativnog sustava sigurnosti: iZi Modular. Taj sustav pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti.
  Sustav se sastoji od ISOfix baze na koju se mogu postaviti slijedeće autosjedalice: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine). BeSafe iZi Go Modular i-Size uvijek se u automobil postavlja u smjeru suprotnom od smjera vožnje a autosjedalica za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size za djecu od 61 do 105 cm visine može se koristi u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a za djecu od 88 do 105 cm može se postaviti i u smjeru vožnje.
  Cijeli sustav sigurnosti iZi Modular i-Size odobren je u skladu s najstrožim i najnovijim propisima za dječje autosjedalice – UN R129 (i-Size).
  *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!
 • Omogućuje korištenje neke od najpopularnijih autosjedalica na izabranim modelima Stokke kolica.   *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!