bugaboo znači mobilnost.

Bugaboo je Nizozemska firma sa sjedištem u Amsterdamu i uredima po cijelom svijetu. Osnovali su je  1999 dizajner Max Barenburg i doktor Eduard Zanen. Njihova misija je da potakne uzbuđenje svakoj osobi u pokretu. Bugaboo strast je inovacija u proizvodima za inspiraciju ljudima da izađu van i počnu otkrivati svijet. Pogledaj našu ponudu za Bugaboo dječja kolica.

*Na kupnju Bugaboo dječjih kolica nudimo popust od 5% za plaćanje putem internet bankarstva!

 • NOVO

  Bugaboo Ant kreirajte svoja kolica

  3.700,00 kn4.292,00 kn
  Mala kolica, velika avantura Izvrsne stvari zaista dolaze u malim paketima. Upoznajte Bugaboo Ant – najlakša i nakompaktnija kolica. Odlazite na veliku obiteljsku avanturu  ili ostajete kod kuće? Bugaboo Ant ima mnogo pametnih karakteristika koje će učiniti putovanje sa djecom zabavnim i jednostavnijim, gdje god da idete. Bugaboo Ant može se koristiti od rođenja i dolazi sa integriranim nastavcima za priključivanje dodatka za drugo dijete.
 • Bugaboo Fox kreirajte svoja kolica

  8.528,00 kn9.234,00 kn
  Bugaboo FOX kolica - lifestyle revolucija! Bugaboo Fox dječja kolica su kolica koja će se uklopiti u svaki lifestyle. Bilo da ste u shoppingu, na putu, šetnji po gradu ili u prirodi Vaša beba će imati najudobniju i najnježniju vožnju!     *Molimo da dostupnost i rok isporuke za Bugaboo Fox artikle provjerite sa prodajnim osobljem na kontakt tel.:01/4860-835.
 • Bugaboo Fox Classic dječja kolica

  9.048,00 kn9.494,00 kn sa PDV-om
  Bugaboo FOX Classic dječja kolica -lifestyle revolucija! Krenite gdje god ste zaželjeli! Dizajnirali smo za Vas Bugaboo Fox Classic dječja kolica koja će se uklopiti u svaki lifestyle. Bilo da ste u shoppingu, na putu, šetnji po gradu ili u prirodi Vaša beba će imati najudobniju i najnježniju vožnju! **Na kupnju Bugaboo Classic kolica nudimo popust od -5% za plaćanje putem internet bankarstva.   *Rok isporuke za Bugaboo Fox kolica su 2-4 tjedna od datuma narudžbe!
 • Bugaboo Cameleon³ plus dječja kolica

  6.362,00 kn7.113,00 kn
  Bugaboo Cameleon³ plus kolica su treća generacija ovih svestranih kolica koja je još više modno osviještena, svestranija i praćena još većom funkcionalnošću nego ikad prije. Bugaboo Cameleon³ plus kolica su jednostavna i kompaktna, jednostavna za podignuti a ujedno i jednostavna za pospremiti.    *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!
 • Bugaboo Cameleon³ plus Classic kolica

  6.895,00 kn7.345,00 kn sa PDV-om
  Bugaboo Cameleon³ plus Classic kolica su treća generacija ovih svestranih kolica koje je još više modno osviještena, svestranija i praćena još većom funkcionalnošću nego ikad prije. Jednostavna i kompaktna, jednostavna za podignuti a ujedno i jednostavna za pospremiti. **Na kupnju Bugaboo Classic kolica nudimo popust od -5% za plaćanje putem internet bankarstva.  **Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!  
 • Bugaboo Bee5 kreirajte svoja kolica

  4.817,00 kn5.433,00 kn
  Bugaboo Bee5 dječja kolica - treća generacija ovih svestranih kolica još je više modno osviještena, svestranija i praćena još većom funkcionalnošću nego ikad prije. Jednostavna i kompaktna, jednostavna za podignuti a ujedno i jednostavna za pospremiti. Prikladna za novorođenče ili za dijete do 3 godine ova kolica namijenjena za sve vrste terena sa jednostavnošću se prilagođavaju Vašim putovanjima bilo po gradu, šumi, pijesku ili snijegu. Zapravo, mogu Vas povesti kamo god Vi poželite!  
  *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!
 • Bugaboo Donkey2 mono kreirajte svoja kolica

  8.899,00 kn9.680,00 kn
  Bugaboo Donkey2 dječja kolica mono - kolica za jedno dijete. Bugaboo Donkey2 dječja kolica su kolica koja se sa jednostavnošću mogu pretvoriti u kolica za blizance, dvoje djece različite dobi ili jedno dijete. Jedna kolica za sve!   *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!
 • Bugaboo Donkey2 Duo kreirajte svoja kolica

  11.245,00 kn12.360,00 kn
  Izlazak van sa prvim djetetom, drugim djetetom – ili oboje – često može biti dilema. Tu nastupa Bugaboo Donkey i onda sve postaje lako! Bugaboo Donkey2 kolica koja se sa jednostavnošću mogu pretvoriti u kolica za blizance, dvoje djece ili jedno dijete. Jedna kolica za sve! Duo - kolica za dvoje djece različite dobi
  *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!
 • Bugaboo Donkey2 twin kreirajte svoja kolica

  12.173,00 kn13.399,00 kn
  Bugaboo Doneky2 dječja kolica twin - kolica za blizance. Bugaboo Donkey2 su kolica koja se sa jednostavnošću mogu pretvoriti u kolica za blizance, dvoje djece različite dobi ili jedno dijete. Jedna kolica za sve! Izlazak van sa blizancima nikada nije bio lakši – ili udobniji!   *Rok isporuke za naručenu robu je 2-4 tjedna od datuma naruđžbe!