Janod je francuski brend prisutan u više od 50 zemalja u svijetu specijaliziran za izradu drvenih igračaka i puzzli od čvrstog kartona.

Prepoznatljiv je po svom atraktivnom dizajnu, prekrasnom pakiranju i zaista raznolikoj ponudi asortimana.

 • Drvena guralica Autić

  1.199,00 kn sa PDV-om
  Tko je za đir u retro plavom Janod autu? Ovaj cool, plavi autić idealno je prvo vozilo za male šofere. Ima 4 kotača napravljena od materijala koji neće stvarati buku prilikom vožnje po parketu. Tu je i srebrni volan kojim će djeca upravljati ko' veliki. A kako bi im za vrijeme vožnje bilo udobno, tu je crno mekano sjedalo koje se može i micati. Oprezno vozite!
 • Edukativne puzzle Dinosauri

  199,00 kn sa PDV-om
  Uđite u uzbudljiv svijet dinosaura uz ove edukativne puzzle! Otkrijte koje su sve vrste dinosaura živjele u geološkom razdoblju Krede. Uz ove puzzle dolazi i mala knjižica u kojoj su navedene vrste dinosaura s pripadajućim opisima. Još jedna dodatna prednost ovih puzzli je to što se dobije i 50 kartonskih dinosaura koji se stavljaju na puzzle što im daje 3D izgled. Na svakoj toj kartici sa stražnje strane piše vrsta dinosaura. Tu je i poster koji osim što će vam poslužiti kao primjer za lakše slaganje, super izgleda i na zidu.
 • Igra s magnetima – Vrt

  169,00 kn sa PDV-om
  Vrijeme je za sadnju voća i povrća u malom šarenom Janod vrtu! Čak 70 magnetića u obliku rajčice, mrkvice, jabuka i ostalih vrsta voća i povrća čekaju na to da ih male rukice stave na magnetnu ploču. Na toj ploči je ilustriran prazan vrt na koji je potrebno složiti magnetiće. Ali osim voća i povrća, tu je i zeko, ježić, bubamara, pčelica i mnoštvo drugih životinja. Ovu ploču možete objesiti na zid, vrata ili bilo koje drugo mjesto koje želite uz pomoć crvene špagice ugrađene na ploči. U setu je i obostrani edukativni poster. Moramo priznati, ova igračka je zanimljiva i nama odraslima.
 • Ježeva utrka

  289,00 kn sa PDV-om
  Složite stazu od 12 dijelova i pokretanjem ploče dovedite ježića do cilja. Uz ovu igru dijete će razvijati koordinaciju ruka - oko i fine motoričke sposobnosti
 • Puzzle Naš plavi planet

  149,00 kn sa PDV-om
  Puzzle Naš plavi planet dvostrane su puzzle koje imaju 208 komada. Oslikane su kontinentima, oceanima, ljudima i životinjama karakterističnima za pojedini kontinent. Ono što je specifično za njih je to da se mogu slagati s dvije strane, međutim to čini slaganje malo težim i kompliciranijim i zahtijeva koncentraciju, ili malu pomoć odraslih. Pakirane su u praktičan kofer što omogućuje lako pospremanje i prenošenje. Idealan su poklon za svakog mališana jer će uz njih, osim koncentracije, naučiti o različitim dijelovima svijeta, životinjama i narodima. Krenimo zajedno na put... imamo i kofer!
 • Puzzle Snježna zabava

  109,00 kn sa PDV-om
  Nova snježna avantura je na vidiku! Zabavite se slažući ove 'snježne' puzzle na kojima su ilustrirane zimske radosti. Sob i mačka slažu snjegovića, medo i lisica se grudaju a kako bi saznali što rade ostale životinjice morat ćete složiti svih 36 komada puzzla u cijelosti. Mi ćemo vam samo otkriti da se dobro zabavljaju. Puzzle su lako prenosive zahvaljujući koferu u kojem dolaze.
 • Velike puzzle Karta svijeta

  169,00 kn sa PDV-om
  Vrijeme je za put oko svijeta. Učite o kontinentima, oceanima, ljudima i životinjama karakterističnima za pojedini dio svijeta uz ove velike puzzle. Sami odaberite hoćete li krenuti od sjeverne i južne Amerike ili od daleke Australije, i počnite slagati. Jednom kad krenete slagati, nećete moći prestati. :) Puzzle imaju 300 komada, napravljene su od čvrstog kartona i dolaze u praktičnom koferu za lako pospremanje i prenošenje.
 • Novo!

  Drveni mini set Farma

  89,00 kn sa PDV-om
  Što se radi na farmi? Što god dječja mašta može zamisliti! Ovaj drveni set se sastoji od famera i farmerice, kokice, zeca, psa, ovce, magarca, krave, traktora i prikolice. Neka seoska igra započne! :)
 • Novo!

  Drveni mini set Gusari

  89,00 kn sa PDV-om
  Uzbudljive priče o gusarima mogu započeti uz preslatki drveni set gusara sa blagom! Set se sastoji od 7 drvenih figurica: 4 gusara, hobotnice, gusarskog blaga i splava.
 • Novo!

  Drveni set Brijačnica

  219,00 kn sa PDV-om
  Ovaj drveni set brijačnica je pravi zabavni set za igru pretvaranja za vaše mališane. U njemu se nalazi baš sve što trebate za brijanje, uređivanje i oponašanje odraslih! :) Set se sastoji od 7 drvenih dijelova: pjene za brijanje, četke za brijanje, britvice, češljića, škara, ogledala i parfema.
 • Ovako zanimljive puzzle još niste imali! Vjerujte nam na riječ – i mali i veliki uživaju u slaganju ovih puzzla a pritom i uče anatomiju ljudskog tijela. Set od 4 velike slagalice sastoji se od: slagalice od 50 komada koja je dvostrana (s jedne strane prikazuje djevojčicu a s druge strane dječaka), slagalice od 75 komada koja prikazuje ljudske organe i fosforescentne slagalice od 100 komada koja prikazuje ljudski kostur. Uz puzzle stižu i edukacijske kartice za lakše razumijevanje puzzla. Puzzle su visoke čak 1 metar!
 • Novo!

  Farma sa životinjama

  249,00 kn sa PDV-om
  Složite farmu i fascinantne seoske priče i igre mogu započeti! Za slaganje same farme dijete će trebati Vašu pomoć, a potom maštovita igra može trajati i satima. Na ovoj farmi se nalazi staja sa trijemom, ograde, pregrade i 10 drvenih likova - farmer, farmerica, kokoš, zec, pas, ovca, magarac, krava, traktor, prikolica.
 • Novo!
  Stigla nam je nova cool igračka iz pastelne Janod Sweet Cocoon kolekcije! Igračka je dvostrana – pa ćete tako s jedne strane imati drvena slova abecede a s druge strane klasičnu ploču po kojoj se piše kredom. Strana ploče na kojoj su drvena slova engleske abecede je izvrsna za prvo upoznavanje sa slovima a i služi kao slagalica jer je potrebno svako slovo staviti u odgovarajući utor. Ploča je klasična i po njoj se crta i piše kredom (kreda dolazi u setu). Ova igračka je odličan izbor za poklon!
 • Drveni slonić za njihanje

  979,00 kn sa PDV-om
  Broj artikla J08024
  Ovaj prekrasni drveni slonić idealan je za todlere. Naslon za leđa i zaštita koje se kasnije može ukloniti omogućiti če mališanima da se ljuljaju i uživaju sa sigurnošću. Ova igračka idealna je za učenje održavanja ravnoteže!!
  Dimenzije 76 x 33,5 x 49,5 cm (29.9 x 13.2 x 19.5")
  Materijal Drvo

Go to Top