Play & go vreće izrađene su od vrhunskog pamuka i prema svjetskim standardima zaštite okoliša, a ukoliko se koriste u normalnim uvjetima i na način koji im je namijenjen.

 • Novo
  Planirate dan provesti na plaži? Odlično, onda ćete sa sobom zasigurno ponijeti kantice, lopatice, grablje i sve ostale igračke potrebne za gradnju najboljeg dvorca od pijeska i igranje u vodi.Neophodne morske rekvizite lako je spremiti u Play & Go outdoor vreću koja se jednim potezom pretvara u podlogu za igranje. Podloga je vodootporna pa se vaši mališani na nju mogu leći ili se na njoj igrati u kupaćem kostimu, a zabavni print s retro surferima zauvijek će nas podsjećati na more, čak i onda kad se igramo u dvorištu. 
 • Pospremanje odjeće i igračaka više ne mora predstavljati gnjavažu i naporni zadatak kojemu se nijedan mališan ne raduje jer se podloga za igru jednim potezom jednostavno pretvara u vreću za igračke i rješava nered u sobi.Ova jako kul vreća s neodoljivim dugama san je svake male šminkerice i odlična dekoracija u dječjoj sobi. 
 • Svoje igračke za vanjsku igru lako je spremiti u Play & Go outdoor vreću koja se jednim potezom pretvara u podlogu za igranje. Podloga je vodootporna pa je vaši mališani mogu nositi i na plažu te se na nju leći ili se na njoj igrati u kupaćem kostimu, a morski print zauvijek će nas podsjećati na more, čak i onda kad se igramo u dvorištu. 
 • Play&Go podloga Abeceda

  259,00 kn sa PDV-om
  Raširite ovu vreću na pod i krenite kroz igru učiti slova abecede!Ova pastelna vreća na sebi ima oslikana slova i male životinjice koje će učenje abecede učiniti zanimljivijim. Sve što se nalazilo na ovoj podlozi tijekom igre u njoj može i ostati jer se ona jednostavno pretvara u vreću.Jednim potezom podloga za igru postaje vreća za igračke – san svih roditelja.Podloga je dvostrana – na jednoj strani su slova a na drugoj pastelni simboli.
 • Play&Go podloga Brojevi

  259,00 kn sa PDV-om
  Imate li svoj najdraži broj? A najdražu voćku?Raširite ovu vreću na pod i naučimo zajedno brojati do 9 uz pomoć voća i povrća. Tako ćete recimo uz broj 2 vidjeti oslikane dvije mrkvice, uz broj 4 su četiri lubenice a uz broj 8 je osam banana. Sve što se nalazilo na ovoj podlozi tijekom igre u njoj može i ostati jer se ona jednostavno pretvara u vreću.Jednim potezom podloga za igru postaje vreća za igračke – san svih roditelja.Podloga je dvostrana – na jednoj strani su krupni brojevi, voće i povrće a na drugoj strani sitni.
 • Tko je za veselu šetnju kroz park?Sa sobom možete povesti psa, bicikl ili loptu – što god vam padne na pamet. Raširite ovu vreću na pod i prođite s nama kroz magičan park u kojem se svi bezbrižno igraju. A sve što se nalazilo na ovoj podlozi tijekom igre u njoj može i ostati jer se ona jednostavno pretvara u vreću.Jednim potezom podloga za igru postaje vreća za igračke – san svih roditelja. Wow, pa ova podloga je stvarno čarobna!Podloga je dvostrana – na jednoj strani je oslikan park a na drugoj su mali flamingosi.
 • Play&go 2u1 Cirkus

  259,00 kn sa PDV-om
  Igrajmo se cirkusa! Sve što se nalazilo na podlozi tijekom igre u njoj može i ostati jer se ona jednostavno pretvara u vreću. Jednim potezom podloga za igru postaje vreća za igračke – san svih roditelja.Sve Play & Go vreće izrađene su od vrhunskog pamuka (poly cotton) u skladu sa svjetskim standardima zaštite okoliša.Play & Go vreće imaju garanciju tri godine od originalnog datuma kupnje, ako se koriste u normalnim uvjetima i namijenjenoj namjeni.Dimenzije: Promjer 140 cm
 • Play&go 2u1 Moulin Roty

  459,00 kn sa PDV-om
  Ova svestrana podloga za igranje dizajnirana u suradnji s francuskim proizvođačem igračaka Moulin Roty namijenjena je bebama, a može poslužiti i kao torba za pohranu igračaka ili pelena.Samo gledajte svog mališana kako se veselo igra na podlozi s printom simpatičnih stanovnika mora. Ilustracije kita i ribica potaknut će djetetovu igru pretvaranja, a kada igra završi, jednim potezom sve igračke čarobno nestaju u trenu.Podloga je napravljena od visokokvalitetnog pamučnog materijala koji omogućuje vašem djetetu maksimalno uživanje i udobnost. Debljine je 2 cm i vrlo brzo se može transformirati u vreću za pohranu.Na vreći se nalaze podesive naramenice koje se mogu ukloniti ili prilagoditi vašim kolicima, pa lako ponesete sa sobom sve što vama i vašim mališanima treba.Sve Play & Go vreće izrađene su od vrhunskog pamuka (poly cotton) u skladu sa svjetskim standardima zaštite okoliša.Play & Go vreće imaju garanciju tri godine od originalnog datuma kupnje, ako se koriste u normalnim uvjetima i namijenjenoj namjeni.Dimenzije: Promjer 120 cm 
 • Play&go 2u1 Sophie

  459,00 kn sa PDV-om
  Ovo je svestrana podloga za igranje s printom bebine omiljene žirafice Sophie, koja može poslužiti i kao torba za pohranu igračaka ili pelena. Bebe će obožavati print sa simpatičnim likom dobro poznate grickalice s jedne strane, a mame elegantni proštepani tirkizno-bijeli print s druge. Podloga je napravljena od visokokvalitetnog pamučnog materijala koji omogućuje vašem djetetu maksimalno uživanje i udobnost. Debljine je 2 cm i vrlo brzo se može transformirati u vreću za pohranu. Na vreći se nalaze podesive naramenice koje se mogu ukloniti ili prilagoditi vašim kolicima, pa lako ponesete sa sobom sve što vama i vašim mališanima treba. Sve Play & Go vreće izrađene su od vrhunskog pamuka (poly cotton) u skladu sa svjetskim standardima zaštite okoliša. Play & Go vreće imaju garanciju tri godine od originalnog datuma kupnje, ako se koriste u normalnim uvjetima i namijenjenoj namjeni. Dimenzije: Promjer 120 cm
 • Svi znamo onaj osjećaj kad nam dijete kaže da mu se ne da pospremati igračke nakon igranja. Maštovita Play & Go ekipa osmislila je ovu slatku, jednostavnu, rozo-bijelu podlogu koja jednim potezom postaje vreća za igračke – san svih roditelja.
 • Ova crno-bijela vreća za čas će postati najšarenija i potpuno unikatna vreća s motivima grada zaljubljenih! Kako to? Pa tako što je ova fora vreća i podloga za igru zapravo jedna veeelika dvostrana bojanka po kojoj malene ruke mogu bojati flomićima koji dolaze uz vreću.Na vreći ćete pronaći slavni Eiffelov toranj, francuske slastice poput kroasana i baguetta, Mona Lisu i druge prepoznatljive motive koje vežemo uz Pariz u obliku crno-bijelih likova na podlozi koje će vaši klinci moći obojati. Nakon što oslikaju svoju vreću – na njoj se mogu igrati, te kasnije sve igračke na najjednostavniji način pospremiti u vreću. Vreća se može oprati – a nakon toga ponovo bojati!Jednim potezom podloga za igru postaje vreća za igračke – san svih roditelja.
 • Znate onaj osjećaj kada bosi stanete na LEGO kockicu za koju niste znali da se nalazi baš ispod stola? Znamo i mi. Zato je ova Play & go vreća idealno rješenje za sve one sitne i nestašne dijelove zbog kojih smo bar jednom jauknuli jer su nam se našli pod nogama.Kao i sve ostale, i ova je Play & Go vreća ujedno i podloga za igru, koja će u sekundi ukloniti sav nered. Kako? Jednim potezom špagice.Neka popularni Mickey Mouse bude mjesto gdje će se utrkivati autići, slagati dvorac za vile i princeze ili igrati Čovječe ne ljuti se. A kada je igri kraj, kraj je i neredu. Pospremite tada vreću u neki kutak sobe ili ju objesite iza vrata i Mickey će čuvati na sigurnom sve, čak i najsitnije dijelove koji su toliko bitni kada je u pitanju dječja igra.
 • Fali vam samo jedna puzzla da završite sliku ili se baš određeni kotač od autića negdje zagubio? Uz Play & Go vreće sve će puzzle i kotači uvijek biti na broju.Iskoristite ovu praktičnu vreću kao podlogu za igru, a kada je igra gotova, jednostavno potegnite špagicu i pospremanje je gotovo. Sve igračke će biti na broju, a na njih će budnim okom paziti naš Mickey Mouse.Ova vreća nastala je kao suradnja Disney-a i Play & Go-a pa je tako, možda najpopularniji miš na svijetu, postao čuvar igračaka koji će nered s poda pospremiti brže čak i od tete spremačice.
 • Raširite ovu vreću na pod i cesta za utrku autićima je spremna! Na vreći je oslikano baš sve potrebno za maštovitu igru autićima – cesta, benzinska stanica, kružni tok pa čak i šuma. Kad je igra gotova, sve što je na podlozi može tamo i ostati te se jednostavno skupiti u vreću.Jednim potezom podloga za igru postaje vreća za igračke – san svih roditelja.
 • Ova preslatka vreća sa likom superheroja je točno ono što treba svaki mali dječak superheroj! Ovaj superheroj ima veliki crveni plašt, plavo odjelo i masku, a prolazi kroz prave oluje i nevolje kako bi spasio svoje prijatelje i životinje... Dođi i pridruži mu se u spašavanju!Kao i sve ostale, i ova je Play & Go vreća ujedno i podloga za igru, koja će u sekundi ukloniti sav nered samo jednim potezom špagice.

Title

Go to Top