*Na kupnju Stokke kadica i opreme za kupanje nudimo popust od 5% za plaćanje putem internet bankarstva.

 • Stokke Flexi Bath kadica

  320,00 kn sa PDV-om
  Stokke Flexi Bath je sklopiva kadica primjerena za djecu od njihova rođenja pa do 4 godine starosti.Dizajn koji štedi prostor omogućuje da se kadica lako spremi i pogodna je za korištenje kod kuće ili na putovanjima omogućavajući jednostavno kupanje u svakoj prilici.Stokke® potpora za kupanje novorođenčadi (kupuje se posebno) osigurava dodatnu sigurnost i udobnost malim bebama.Kadica ima protuklizno dno i čep osjetljiv na toplinu.Čep funkcionira na principu da promjeni boju te na taj način roditeljima daje do znanja da voda postaje toplija te da ju treba provjeriti.Molimo da imate na umu da čep nije termometar. Uvijek provjerite temperaturu vode svojom rukom kako bi bili sigurno da je sigurno i udobno za bebu. Ukoliko i dalje niste sigurni koristite pouzdan termometar za vodu.*Umetak za novorođenče kupuje se odvojeno*Rok dostave za navedeni proizvod je 2-4 tjedna od datuma narudžbe!
 • Stokke Flexi Bath je sklopiva kadica primjerena za djecu od njihova rođenja pa do 4 godine starosti.Dizajn koji štedi prostor omogućuje da se kadica lako spremi i pogodna je za korištenje kod kuće ili na putovanjima omogućavajući jednostavno kupanje u svakoj prilici.Stokke® potpora za kupanje novorođenčadi osigurava dodatnu sigurnost i udobnost malim bebama.Kadica ima protuklizno dno i čep osjetljiv na toplinu.Čep funkcionira na principu da promjeni boju te na taj način roditeljima daje do znanja da voda postaje toplija te da ju treba provjeriti.Molimo da imate na umu da čep nije termometar. Uvijek provjerite temperaturu vode svojom rukom kako bi bili sigurno da je sigurno i udobno za bebu. Ukoliko i dalje niste sigurni koristite pouzdan termometar za vodu.*Rok dostave za navedeni proizvod je 2-4 tjedna od datuma narudžbe!
 • Stokke Flexi Bath kadica XL

  395,00 kn sa PDV-om
  Široka i prostrana X-Large kadica ima sve iste odlike kao i originalna kadica samo što sada ima više prostora. Jedinstveni sklopivi dizajn omogućuje jednostavno sklapanje kako bi je lakše pospremili ili nosili sa nama na putovanje.Bez obzira na svoju veličinu još uvije je se može staviti u većinu kada ili tuš kabinu.Stokke Flexi Bath XL je sklopiva kadica primjerena za djecu od njihova rođenja pa do 6 godine starosti.Velika kadica omogućuje više prostora za udobno kupanje i igranje.Prikladno za djecu do 6 godina i za dijeljenje kadice sa braćom i sestrama. Kadica ima protiklizno dno i i čep osjetljiv na toplinu. *Rok dostave za navedeni proizvod je 2-4 tjedna od datuma narudžbe!
  • Za dob:  0 – 8 mjeseci/ max težina: 8 kg
  • Dimenzije: 42 x 23 x 12 cm
  • Težina: 0.3 kg
 • Zamotajte svoju bebu u topli i mekani ručnik poslije kupanja.Ovaj pamučni ručnik s kapuljačom, uključujući i rukavicu za kupanje, je savršen način da se završi kupanje Vaše bebe. *Ukoliko proizvoda nema na stanju, rok dostave je 2-4 tjedna od datuma narudžbe
 • Stokke® Flexi Bath® čašice za kupanje su zabavne šarene čašice koje potiču motoričke sposobnosti Vaše bebe.Sigurne za bebe, bez ftalata, BPA i drugih štetnih materijala.Različite veličine za lakše spremanje.

Go to Top