*Na kupnju Stokke nosiljka nudimo popust od 10% za plaćanje putem internet bankarstva.

  • Neka šetnje potraju! Stokke MyCarrier je pažljivo dizajniran i ergonomski razvijen kako bi pristajao po mjeri mama i tata svih veličina, kao i za bebu u razvoju. Potpuno podesiv za ispravnu raspodjelu težine s meko podstavljenom pamučnom tkaninom, čini nošenje udobno za roditelja i dijete. Sa laganom prilagodbom, spremni ste za pokret u sekundi. Stokke MyCarrier je stvoren tako da beba pravilno sjedi u svim pozicijama kako bi se osigurao zdrav razvoj. Kada je beba okrenuta prema roditelju ili se nosi na leđima, sjedi u širokom položaju. Kada je okrenuta prema van, beba je pravilno podržana. Bez obzira na kretanje, u Stokke MyCarrier nosiljki vašem djetetu je sigurno i ugodno. U stražnjoj poziciji, vaše znatiželjno dijete će uživati u panoramskom pogledu na svijet. Dijete sjedi visoko na leđima i može lako sve vidjeti i istražiti. Stokke MyCarrier je izrađen od meke pamučne tkanine da bude nježan pored bebine osjetljive kože .
  • Neka šetnje potraju! Stokke MyCarrier je pažljivo dizajniran i ergonomski razvijen kako bi pristajao po mjeri mama i tata svih veličina, kao i za bebu u razvoju. Potpuno podesiv za ispravnu raspodjelu težine s meko podstavljenom pamučnom tkaninom, čini nošenje udobno za roditelja i dijete. Sa laganom prilagodbom, spremni ste za pokret u sekundi.   *Rok dostave za ovaj proizvod je 2-4 tjedna od datuma narudžbe!
  • Neka šetnje potraju! Stokke MyCarrier je pažljivo dizajniran i ergonomski razvijen kako bi pristajao po mjeri mama i tata svih veličina, kao i za bebu u razvoju. Potpuno podesiv za ispravnu raspodjelu težine s meko podstavljenom pamučnom tkaninom, čini nošenje udobno za roditelja i dijete. Sa laganom prilagodbom, spremni ste za pokret u sekundi. Stokke MyCarrier je stvoren tako da beba pravilno sjedi u svim pozicijama kako bi se osigurao zdrav razvoj. Kada je beba okrenuta prema roditelju ili se nosi na leđima, sjedi u širokom položaju. Kada je okrenuta prema van, beba je pravilno podržana. Bez obzira na kretanje, u Stokke MyCarrier nosiljki vašem djetetu je sigurno i ugodno. U stražnjoj poziciji, vaše znatiželjno dijete će uživati u panoramskom pogledu na svijet. Dijete sjedi visoko na leđima i može lako sve vidjeti i istražiti. Stokke MyCarrier je izrađen od meke pamučne tkanine da bude nježan pored bebine osjetljive kože.
  • -izrađeno od mekanog pamuka koji je nježan prema bebinoj osjetljivoj koži -jednostavno za zakopčati i skinuti -perivo u perilici -u pakiranju su 2 komada