Naša kompanija LIFETIME već preko 40 godina gleda svijet kroz dječje oči. Mnogo se toga promjenilo tijekom godina. Djeca sada imaju svoje sobe, trendovi su došli i prošli a jedna stvar koja se nije nikada promjenila je naša filozofija
DJECI SU POTREBNA IGRA, ISTRAŽIVANJE SVIJETA OKO SEBE I ZABAVA
Sa ovim motom koja nam je misao vodilja mi stvaramo poseban i jedinstven svemir koji stvara okvir za putovanje kroz djetinjstvo. Ponosna tradicija umijeća spojena sa danskom kvalitetom stvara sigurnu okolinu za dječju igru i zabavu.
Samo najbolje je dovoljno dobro – za nas i za Vaše dijete.

Pogledajte online katalog ovdje

NAŠA POVIJEST
LIFETIME Kidsrooms – brend obiteljske kompanije za proizvodnju namještaja M. Schack Engel A/S Children’s
LIFETIME Kidsrooms osnovana 1972, kompanija M. Schack Engel A/S, gleda na desetljeća iskustva proizvodnje namještaja.
Povijest proizvodnje namještaja u Danskoj kreće od 1924 kada je Lars Hans Englel, djed trenutnog vlasnika kompanije otvorio radionicu za popravak drva. Njegov sin, Martin Schack Engel je preuzeo kompaniju u 1958, proširio portfolio i osnovao radionicu koju je pretvorio u malu proizvodnju namještaja. Posebna karakteristika naših proizvoda – sav namještaj je proizveden od drva bora te su se dijelovi spajali zajedno sa drvenim spojnicama.
Radi velike potražnje kompanija se fokusirala na dječji namještaj te je uložila u opremu i zaposlenike za proizvodnju namještaja. To je ujedno i početak uspješnog ‘sistema za krevete’ koji je 1974 počeo kao Klasični sistem, odnosno prethodnik današnjeg “LIFETIME Kidsrooms original’. Razvoj proizvodnje vođen 3. generacijom Engel obitelji Lars i John Engel su 1992 spojili dvije kompanije u današnju M Schack Engel A/S. Dva brata imaju danas podršku suvlasnika Keld Nielsena.
Do danas sav se namještaj proizvodi unutar obitelji zapošljavajući stručnjake za proizvodnju namještaja te koristeći ultra modernu opremu.
Tematika namještaja stvara se u suradnji sa brojnim dizajnerima prema zadnjim trendovima kako bi dječji snovi oživjeli.
CERTIFIKATI
Proizvedeni kako bi trajali kroz mnogo godina zabave i mnogo uzbudljivih avantura. Opremanje dječje sobe ne sastoji se samo o izboru najdražih boja. Ono se sastoji i od izbora vrhunske kvalitete, dizajna i mogućnosti modularnosti dječjih soba koje su sigurne za djecu.
To je investicija koja će pružiti mnogo godina sigurnosti i zabave.
Kreveti su testirani od strane TUV BS-EN 747-2015 – vidi PDF

https://www.lifetimekidsrooms.com/