Stokke AS objavljuje opoziv proizvoda Stokke Steps Bouncer i Stokke Steps Newborn set, koji su proizvedeni između veljače 2014. i prosinca 2018.

Nedostatak/mana: Kupci koji posjeduju Stokke Steps hranilicu zajedno sa Stokke Steps bouncerom ili Stokke Steps setom za novorođenče  ponekad ne mogu postaviti bouncer ili set za novođenče pravilno na Stokke Steps stolicu iako indikatori sa strane pokazuju zeleno. Ukoliko se koriste odvojeno, Stokke Steps hranilica i Stokke Steps bouncer ne predstavljaju nikakav rizik i sigurni su za korištenje. Stokke Steps set za novorođenče se može koristiti samo sa hranilicom.

Opasnost: Stokke Steps bouncer/set za novorođenče, može se odvojiti od stolice – zbog interakcije osoba koje brinu o djetetu, roditelja  ili brata/sestre na primjer. Ako se to dogodi, to može predstavljati opasnost od pada za dijete.

Pravni lijek: Kupci moraju odmah prestati koristiti Stokke Steps hranilicu u kombinaciji sa Stokke Steps bouncer/setom za novorođenče.

Kupci trebaju posjetiti stranicu https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer  kako bi provjerili da li je njihov proizvod pogođen odnosno da li se ovaj opoziv odnosi na njihov proizvod. Ako se potvrdi da je proizvod pogođen odnosno da se opoziv odnosi na njihov proizvod kupac treba nastaviti registraciju kako bi zaprimio upute o tome kako popraviti proizvod.

Kontakt : Molimo posjetite gore navedenu web stranicu radi provjere i registracije ili idite na www.stokke.com