Načini plaćanja

Trenutno nudimo online plaćanje sljedećim debitnim i kreditnim karticama: American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro.

Nudimo plaćanje na rate Diners, ZABA Visa, ZABA MasterCard, PBZ Visa i PBZ Maestro karticama:

2 rate iznad €70,00

2-6 rata iznad €150,00

do 12 rata iznad €700,00  (samo za Diners i kartice Zagrebačke banke)

Plaćanje kreditnim karticama:   Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: American Express, Diners, Discover, Visa, MasterCard, Maestro.

AmericanExpress50   

Plaćanje općom uplatnicom/virmanom/Internet bankarstvom: Plaćanje izravno na naš žiro račun kod Privredne ili Zagrebačke banke. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva.

Kod Zagrebačka Banka IBAN: HR5523600001102212902

Kod PBZ IBAN: HR1423400091110747074

globaltaxfree

Bez obzira na način plaćanja, račun za kupnju artikla primit ćete na vašu e-mail adresu (u PDF formatu) odmah nakon dostave paketa, odnosno u fizičkom obliku uz zaprimljeni paket.

Popusti

Na kupnju Stokke kolica nudimo popust od -10% za plaćanje putem internet bankarstva.

Na kupnju Stokke dodatne opreme za kolica, Stokke nosiljka, i Stokke namještaja nudimo popust od -5% za plaćanje putem internet bankarstva.

*Popusti se obračunavaju prilikom plaćanja

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

PayWaySticker_2           ax_jamstvo    mastercard_securecode

Izjava o privatnosti

Andrews Bebi Kompanija d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Andrews Baby Kompanija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na internet trgovini, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova – što je duža, otpornija je na hakersko probijanje.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na “Zaboravljena lozinka?”. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na internet trgovini, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu.  Nju možete kasnije sami promijeniti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

ROKOVI i UVJETI plaćanja i isporuke robe

Internet trgovina Andrews Baby Company sa zadovoljstvom nudi besplatnu dostavu na području grada Zagreba uz minimalan iznos narudžbe od €40,00.  Za narudžbu do €40,00, cijena dostave iznosi €5,81  (sa PDV-om).

Za dostave izvan Zagreba nudimo besplatnu dostavu za kupnje iznad €400,00.  Za narudžbe do €400,00 cijena dostave iznosi €8,75  (sa PDV-om).  Lifetime Kidsrooms i FLEXA dostava namještaja je 5,81 (sa PDV-om) u Zagrebu, izvan Zagreba za ostatak Hrvatske iznosi €75,00 (s PDV-om).

Na području Grada Zagreba pakete šaljemo putem Pinklec d.o.o., ili GLS Hrvatska, a izvan Grada Zagreba dostavu vrši GLS Hrvatska.

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara.
Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • E-bankingom odnosno internet bankarstvom
  • Općom uplatom
  • Kreditnom karticom (Maestro, MasterCard, Visa, Diners)

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku od 3 dana kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Ukoliko kupac ne dobije obavijest da je ugovor sklopljen odnosno da je narudžba u obradi  preporučamo da kupac provjeri pretinac neželjene pošte (Junk mail ili Spam) ili provjeriti da li je pretinac ulazne pošte (mailbox) pun.

U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka isporukom kupljenih proizvoda, a ako ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor će jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.
Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda.
Naručene proizvode isporučujemo putem Pinklec d.o.o, GLS dostavnom službom ili drugom kurirskom službom ili vlastitom dostavom. Isporuka će uslijediti najkasnije u roku od 3 do najkasnije 7 radnih dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. U slučaju kupnje robe za koju je naznačeno KUPNJA UZ NARUDŽBU vrijedi rok dostave od 2-4 tjedna odnosno rok dostave koji je naznačen uz proizvod. (Stokke kolica, Bugaboo kolica, dječji namještaj).  Rok isporuke Lifetime Kidsrooms namještaj je 6 do 9 tjedana
Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Uvjeti povrata i reklamacije – Internet Trgovina

Andrews Baby Company internet trgovina – Vaša prava:

POVRAT ROBE

Kupnjom putem interneta na području Europske unije imate pravo vratiti kupljeni proizvod u roku od 14 dana i dobiti povrat novca.

Niste dužni objasniti nam zašto ste se odlučili vratiti nam proizvod!

Pravo na povrat daje Vam mogućnost da provjerite proizvod na isti način kao što biste to učinili u dućanu.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, ukoliko želite vratiti proizvod, dužni ste nas obavijestiti da odustajete od kupovine u roku od 14 dana od primanja proizvoda.

Povrat novca biti će izvršen nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana od kada ste nas obavijestili o jednostranom raskidu ugovora.

Trošak povrata robe sukladno Zakonu o Zaštiti potrošača snosi potrošač, međutim ukoliko imate dodatnih pitanja molimo da nam se javite na info@ababyco.com.hr ili 01-486-0835.

Povrat robe mora se izvršiti natrag na našu adresu:

Andrews Baby Company

Nova Ves 17 (Centar Kaptol)

10 000 Zagreb

Hrvatska EU

Roba mora biti vraćena neoštećena, u originalnom pakiranju, s deklaracijom, pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

REKLAMACIJE

U slučaju tehničkih neispravnosti robe kupac je dužan podnijeti reklamaciju u Andrews Baby Company u roku od 2 mjeseca nakon kupnje. Ukoliko se reklamacija pokaže opravdanom, Andrews Baby Company će platiti trošak povrata robe u naš dućan. Ovisno o Vašim željama proizvod možemo poslati na popravak, zamijeniti ga za novi ispravan proizvod ili Vam vratiti novac za cijelokupni iznos narudžbe.

obrazac za podnošenje reklamacija

Uvjeti poslovanja

Potrebno je pažljivo pročitati i upoznati se s ovim Uvjetima i odredbama prije nego li započnete s procesom Andrews Baby Company internetske narudžbe odnosno kupnje. Ovu internet stranicu  uređuje Andrews Bebi Kompanija d.o.o., sa sjedištem u Mlinovi 161/b, 10000 Zagreb, registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod br. MBS 080621305, OIB 80435530342 (u daljnjem tekstu: “Andrews Baby Company”), telefonski broj kontakt +385 1 486 0835. Isporuke se vrše samo na području Republike Hrvatske.

Na ovim Internetskim stranicama nastojimo osigurati točnost informacija, uključujući opise naših proizvoda i usluga, te ažurnost prilikom promjena cijena proizvoda i usluga. Ponekad se nažalost može dogoditi propust. Nastale poteškoće nastojat ćemo ukloniti u najkraćem mogućem roku. Ako bi nastale poteškoće utjecale na status Vaše narudžbe, svakako ćemo Vas o tome obavijestiti bez odgađanja

Kupovina proizvoda preko internetske trgovine nudi drugačije iskustvo od kupnje u samoj robnoj kući te je potrebno obratiti pažnju na sljedeće pojedinosti:

  • Boja proizvoda na fotografiji na Internetskim stranicama se može razlikovati od one u stvarnosti. Fotografije i slike su isključivo informativne.
  • Proizvodi će biti isporučeni u naručenoj količini ukoliko su na raspolaganju, čime postoji mogućnost da Andrews Baby Company ne može isporučiti narudžbu djelomično ili u potpunosti.

Andrews Baby Company zadržava pravo u bilo kojem trenutku povući iz prodaje bilo koji proizvod. U takvim slučajevima, Andrews Baby Company kupcu neisporučenog a plaćenog proizvoda, odnosno plaćene usluge, vraća pun iznos novca za one proizvode koji više nisu u ponudi, odnosno za one usluge koje su plaćene, a nisu izvršene, neovisno o razlogu povlačenja proizvoda iz prodaje, odnosno neizvršenja usluge.

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu:

http://www.erstecardclub.hr/Press/Vijesti/Vijest/22-tra-2013/3D-SecureCode-usluga-za-sigurnu-internetsku-kupnju.html?bmlcNDU%3d

PRIGOVOR POTROŠAČA

 

obrazac za prigovor potrošača

Svoj prigovor možete poslati na info@ababyco.com.hr.

O nama

Andrews Bebi Kompanija d.o.o.

Sjedište: Mlinovi 161/b, 10000 Zagreb

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu MBS 080621305

OIB: 80435530342

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću

Član uprave: Nicholas Andrews

Temeljni kapital: 100.200,00 kn uplaćen u cijelosti

Žiro račun otvoren kod Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Paromlinska 2

IBAN: HR5523600001102212902

Žiro račun otvoren kod Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb, Račkoga 6,

IBAN: HR1423400091110747074

www.ababyco.com.hr