Stokkepredstavlja cijeli niz namještaja i dječjih kolica čije su odlike sigurnost, stil i inovacija. Stokke proizvodi dizajnirani su kako bi rasli s Vašim djetetom. Briga za dijete ne samo da uključuje brigu za njihovu sigurnost i udobnost, već uključuje i osiguravanje najbolje budućnosti za Vaše dijete. Stokke veliki naglasak stavlja na brigu za planet te koristeći kvalitetne i reciklirane materijale pomaže u osiguravanju bolje budućnosti Vašoj djeci.

Odlike XploryX i Babyzen kolica  su sigurnost, stil i inovacija. Dizajn Stokke XploryX dječjih kolica nudi inovativnu podesivost visine sjedišta i mogućnost prilagodbe kolica prema Vašim potrebama dok Vaša beba raste. Svaka Stokke kolica pružaju ergonomičnost te mogućnost postavljanja sjedišta prema roditelju i od roditelja kako bi zadovoljila djetetovu znatiželju i maminu potrebu da vidi bebin osmijeh.

Stokke namještaj učinit će sobu Vašeg djeteta posebnom. Svojim skandinavskim dizajnom izrađen je kako bi trajao te će pratiti Vaše dijete kroz svaki san, plač i uspavanku. Istražite sve opcije namještaja za Vaše dijete. Povezujući sigurnost, inovaciju i dizajn, Stokke krevetići i prematalice pružaju kvalitetu i izdržljivost za sobe Vaših mališana.

Stokke Steps, Tripp Trapp, Clikk i Nomi hranilice. Drvene hranilice koje rastu zajedno s Vašim djetetom. Za bebe od rođenja pa do odrasle dobi. Hranilice imaju podesivu visinu i dubinu sjedišta te potporu za noge, nemaju fiksiran pladanj kako biste dijete mogli približiti stolu. Kada dijete približite stolu ono će moći sudjelovati u obiteljskim objedima i sjediti ergonomski ispravno.

Stokke hranilice

Sklopive kadice dizajnirane na način koji štedi prostor a ujedno omogućuje da se kadice lako pospreme. To ih čini pogodnim za korištenje kod kuće ili na putovanjima omogućavajući jednostavno kupanje u svakoj prilici. Stokke® potpora za kupanje novorođenčadi osigurava dodatnu sigurnost i udobnost malim bebama. Svaka Stokke Flexi Bath kadica ima protuklizno dno i čep osjetljiv na toplinu.

Stokke Xplory dječja kolica
Stokke namještaj
Stokke hranilice
Stokke kadica