Ergobaby nosiljke

Od dojenačkog razdoblja do vrtićke dobi, Ergobaby nosiljka omogućiti će Vam ugodno nošenje djeteta na trbuhu, na leđima i na boku. Inovativni dizajn omogućava majkama i očevima da imaju slobodne ruke i ostanu aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.

Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljka čvrsto drži dijete uz tijelo roditelja i raspoređuje većinu djetetove težine između kukova i bedara te tako pomaže sprečavanju pritiska na kralježnicu. Ergobaby nosiljka i roditeljima ublažava fizički napor jer raspoređuje težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena.

 • Ergobaby Omni 360 nosiljka

  1.349,00 kn sa PDV-om
  Ergobaby Omni 360 nosiljka je nova sve-u-jednom nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi. Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed koja se može napraviti u hodu. Ergobaby Omni 360 nosiljka se bez umetka može koristiti od rođenja te uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C.
 • Ergobaby Embrace

  599,00 kn sa PDV-om
  Naša meka, nježna i superudobna nosiljka za novorođenčad najslađi je način za uspostavljanje bliskog kontakta. Bez kompliciranog omatanja ili vezivanja. Ergobaby Embrace omogućuje vama i bebi da izbliza pronađete nov zajednički ritam.
  Udobnost za bebu – meko tkanje nježno priljubljuje dijete uz roditelja i pruža mu oslonac
   
  Jednostavnost – jednostavno zakopčavanje bez napornog omatanja ili viška tkanine
  Udobnost za roditelja – potporni pojas oko struka i rastezljive križne trake
  Kompaktnost – jednostavno se složi i stavi u torbu za pelene
  Tkanina s certifikatom Oeko-Tex Standard 100 Od 3,2 kg do 11,3 kg Tri načina nošenja:
  1. Novorođenče (ispod 58,4 cm)
  2. Dojenče, prema roditelju (iznad 58,4 cm)
  3. Dojenče, prema naprijed (iznad 66 cm)
 • Ergobaby Original 360

  1.199,00 kn sa PDV-om
  Maksimalna udobnost za roditelje, ergonomičnost za dijete. Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena. Pritom ruke roditelja ostaju slobodne kako bi mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom djetetu… ukratko: ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima. Nosiljka Ergobaby 360 za 4 položaja pruža četiri udobna i ergonomična položaja za nošenje djece:
  • na trbuhu prema natrag
  • na trbuhu prema naprijed
  • na boku
  • na leđima.
 • Ergobaby Adapt nosiljka

  1.089,00 kn sa PDV-om

  Prilagođava se veličini djeteta. Od rođenja bez umetka.

  Ergobaby  Adapt nosiljka ima inovativno ergonomsko sjedište koje se može modificirati prema veličini djeteta, te tako raste s djetetom od novorođenačke do vrtičke dobi (3,2 – 20 kg). Adapt je prva Ergobaby nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te ona uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te pojas za struk s dvostrukim namještanjem i podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje.
 • Ergobaby Original nosiljka

  919,00 kn sa PDV-om

  Udobna, funkcionalna i ergonomična nosiljka

  Treća generacija prve Ergobaby nosiljke od koje i potječe naziv ovog branda, udobnija je nego ikada do sada. Ergobaby Original dostupna je u raznolikim popularnim bojama i dezenima, te kao sve Ergobaby nosiljke, omogućava Vam da dijete nosite blizu sebe, da se osjeća sigurno i udobno, dok Vam istovremeno olakšava nošenje djeteta i pruža slobodu pokreta.
 • Ergobaby Aura marama

  449,00 kn sa PDV-om
  Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju. Ergobaby elastična marama idealna je za početnike kao i za iskusne nositelje beba. Uz označeni rub i oznaku sredine marame koji znatno olakšavaju vezanje, nosit ćete svoju bebu za čas.