MALO DRUGAČIJI NAČIN CRTANJA 

SuperPetit je francuski dječji brend koji dizajnira proizvode koji dodaju novu dimenziju dječjoj igri i zabavi. 

Svaki proizvod u svijetu SuperPetita  je uzbudljiv i pun zabave, napravljen da oduševi svakog malog superheroja raznim kreativnim mogućnostima.

SUPER PETIT IMAGE

SUPER PETIT

ZABAVNO, PAMETNO I NAMIJENJENO ZA VIŠESTRUKO KORIŠTENJE

SuperPetit izradio je silikona podloge za bojanje koje se mogu koristiti iznova i iznova. Super Petit podmetači zabavljaju djecu satima – samo obojajte,nacrtajte, izbrišite i počnite ispočetka!

Svaka je kolekcija stvorena kako bi potaknula djetetovu znatiželju na drugačiji način. Osim što smo zabavaili male umjetnike, djecu potičemo na zabavu u kuhinji sa SuperPetit Chefom ali i osvjestili o našem planetu sa zbirkom Wildlife. Nevjerojatno praktični, naši mekani silikonski podmetači štite osjetljive površine.

SUPER PETIT2

U SuperPetitu ne možemo obećati da ćemo biti savršeni ali obećavamo da ćemo voditi računa o okolišu i dajemo sve od sebe da smanjimo utjecaj na naš planet. Koristimo izdržljiv, ponovno upotrebljiv i reciklirajući silikon za hranu. Ambalaža je uvijek svedena na minimum i može se 100% reciklirati, koristeći biljnu tintu i bez plastike. Svi materijali su iz održivih izvora ili reciklirani. Promičemo upcycling i potičemo povrat naših proizvoda na recikliranje na kraju njihovog života. Naravno, naši proizvodi su BPA i bez ftalata i u skladu s CE, FDA. 

Mi brinemo za naš planet, Vaša će kupnja pomoći. Doniramo 1% našeg prometa neprofitnim organizacijama organizacije kroz mrežu 1% za Planet. #alltogether #fortheplanet #purchasefortheplanet