LIFETIME Kidsrooms® Essence: čarobni dodaci u dodiru s prirodom

Svaki rujan je obilježen povratkom u školske klupe. Neki mu se raduju više, neki manje, ali jedno je sigurno – ovo razdoblje idealno je za obnovu i nabavu svih potrepština koje će trebati Vašem klincu ili klincezi, uključujući i najvažniji dio za njih – dječje sobe, kutka u kojemu će provoditi najviše vremena pišući domaće zadaće, čitajući, ali i odmarajući od obaveza. Iz tog razloga važno im je osigurati poticajnu te sigurnu okolinu gdje će se mališani moći ugodno provoditi vrijeme u njihovom kutku. LIFETIME Kidsrooms®, vodeće ime u industriji dječjeg namještaja s dugogodišnjom tradicijom nudi savršene dodatke za dječju sobu koji će oduševiti djecu razigranošću, a roditelje pomno odabranim materijalima prema najvišim standardima. U nastavku Vam donosimo par odličnih modela dodataka iz najnovije kolekcije Essence koji će transformirati apsolutno svaki dječji prostor!

Lifetime Kidsrooms ukrasni zastor

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Uljepšavanje dječjeg krevetića za najslađe snove

Nakon što ste odabrali savršeni LIFETIME Kidsrooms® dječji krevet, vrijeme je za najslađe dekoracije! Kako bi upotpunili atmosferu slatkih snova za Vaše mališane, LIFETIME Kidsrooms® Essence dodaci idealni su za dašak čarolije u spavaćoj sobi. LIFETIME Kidsrooms® krović izrađen od organskog pamuka tu je da uljepša svaki krevetić, s prekrasnim ručno rađenim detaljima koji upotpunjuju sigurnost i zabavu. Dostupan je u tri boje čime će se bez problema uklopiti u svaki dječji kutak! Za male princeze s LIFETIME Kidsrooms® 4-u-1 krevetom, odaberite romantični baldahin koji će dječji kutak transformirati u dvorac dostojan svake kraljevne. Baldahin je dostupan u bojama Peach i Natural, a osim pokrova za gornji dio krova dolazi s malenim prozorčićem i džepićima za pohranu omiljenih stvari. Savršeno!

Lifetime kidsrooms baldahin

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Za praktičnu pohranu svih dječjih sitnica, od knjiga do igračaka, tu je viseći organizator s džepićima koji omogućuju da djeca spreme sve svoje potrepštine bez da zauzimaju dodatan prostor kreveta. Genijalno, zar ne? Za sve male istraživače željne igre koji svoj visoki krevet žele pretvoriti u igraonicu, čarobna Essence Play zavjesa naprosto će ih oduševiti! Jednostavno se postavlja i skida zahvaljujući praktičnim gumbićima, a konstrukcija od tri dijela omogućuje Vam da sami odlučite koji će dijelovi biti spušteni ili podignuti, kao pravi mali šator!

Lifetime Kidsrooms ukrasni zastor

Najmekši i najveseliji dodaci za svaki kutak

Ako ste mislili da je tu kraj, postoji još bezbroj opcija! Nakon što ste uljepšali krevet Vašeg mališana, vrijeme je učiniti ga još malo veselijim i udobnijim uz najljepše Essence jastučiće! Jastučić u obliku zvijezde dostupan je u bojama Blue Sage, Peach i Natural, a za pravo malo životinjsko carstvo tu su i jastučići Žirafa i Koala! Koji god odaberete, nećete pogriješiti. Svi su izrađeni od 100% organskog pamuka, a osim što su iznimno mekani na dodir, jednostavno se održavaju te su perivi i u perilici rublja. Bez imalo muke!

Giraffe jastuk

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Da podovi ne bi bili zanemareni, tu su i Essence tepisi koji će pružiti mekanu i veselu podlogu svakoj dječjoj sobi. Dostupni su u tri neodoljive, nježne pastelne boje: Blue Sage, Peach i Natural koje su prepoznatljivi simbol koji se proteže diljem cijele Essence kolekcije za moderan dodir Vašem domu. Također su vrlo lako perivi i idealni za održavanje, budući da dječji tepisi mogu biti izloženi razno raznim utjecajima mališana, možete biti sigurni da su čistoća i sigurnost visoko na listi prioriteta proizvođača LIFETIME Kidsrooms®.

Tepih

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Ako ste u potrazi za izdržljivim dodacima za dječji sobu pomne ručne izrade i provjerenih materijala, LIFETIME Kidsrooms® pravi je izbor za Vas! Spoj danske tradicije i kvalitete nepogrešiv je odabir. Essence kolekcija stavlja poseban naglasak na jednostavan, neutralan dizajn kvalitetne izrade s potpuno prirodnim materijalima koji osim što su sigurni za dječju okolinu su iznimno jednostavni za održavanje. LIFETIME Kidsrooms® ponudu možete istražiti u našoj poslovnici uz stručnu pomoć ljubaznog prodajnog osoblja, ili na našem webshopu. Također možete virtualno isprobati namještaj u Vašem domu pomoću LIFETIME Kidsrooms® 3D konfiguratora. Dječja soba iz snova čeka na Vas!