LIFETIME Kidsrooms® madraci za najljepše dječje snove

Znamo kako je za dobar i kvalitetan san mališana potreban dobar i kvalitetan dječji krevet! Pored izdržljivosti i trajnosti, bitno je da je prilagođen njihovim željama kako bi im bilo ugodno sanjati slatke snove, a za roditelje i da se uklapa u interijer Vašeg doma. Kad ste odabrali savršen model kreveta, ostaje Vam još jedna važna odluka za donijeti – odabir savršenog madraca, kojeg nipošto ne treba zanemariti! Već je odavno poznata činjenica da trećinu života provedemo upravo spavajući, regenerirajući svoje tijelo i dajući mu snagu koja je potrebna, pogotovo u dječjoj dobi kada je faza naglog rasta i razvoja u tijeku. U LIFETIME Kidsrooms® , fokus je na danskoj kvaliteti i tradiciji koja ima misiju donijeti Vam samo najbolje za Vaš i Vaše klince. Donosimo Vam par modela dječjih madraca koji će svakom djetetu pružiti udobne snove!

Lifetime Kidsrooms madrac

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Najslađi i najmekši snovi za svakog mališana

Madrac nije samo madrac, on je puno više od toga. Trebao bi savršeno odgovarati potrebama i željama Vašeg djeteta i pružati mu anatomsku podršku kako bi njegov razvoj tekao nesmetano. LIFETIME Kidsrooms® donosi široku ponudu madraca, bilo da Vaše dijete najbolje spava na mekom madracu ili tvrdom madracu. Bilo da ste u potrazi za madracem od opruge, sklopivim madracem ili madracem od lateksa, budite sigurni da ste na pravom mjestu! Pred Vama je mnoštvo kvalitetnih opcija.

Kad je riječ o tvrdim madracima, klasična opcija s kojom se ne može pogriješiti je Basic madrac 90 x 200. Radi se o osnovnom madracu s polieterskom jezgrom. Madrac ima 100% pamučnu perivu presvlaku. Ovaj osnovni madrac dolazi i u dimenziji 90×194 kako bi od donje ladice ili pomoćnog kreveta imali savršeno mjesto za spavanj kada prijatelji dođu na prespavanac. Ako želite stepenicu više u udobnosti, 5-zonski Comfort madrac sjajan je izbor. Ovaj tvrdi madrac nudi dobru prozračnost zahvaljujući 5-zonskoj jezgri od polieter pjene koja ga čini još udobnijim od standardnog modela. Navlaka od poliestera sa trostranim zatvaračem otporna je na bakterije, gljivice i grinje a također je i tretirana vatrootpornom obradom prema standardu EN597. Dostupan je u dimenzijama 90 x 190, 90 x 200 cm, 120×200 i čak 140×200. Sjajan model koji nudi korak više!

Lifetime Kidsrooms madrac

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Mekoća spavanja kao na oblaku

Za nešto mekše madrace koji ne manjkaju u potpori tijela, LIFETIME Kidsrooms® je opremljen izvrsnim modelima. Madrac 7-zona pjena 90x200cm je srednje tvrdi madrac je madrac koji nudi izvrsnu udobnost za sve uzraste. Njegova tajna leži u hladnoj pjeni sa 7 zona koje pružaju dobru potporu tijelu te izvrsnu prozračnost za lagodan san. Ovaj madrac dolazi sa visoko kvalitetnom presvlakom koja je prošivena te je antialergijska, otporna na vatru sa zatvaračem na 3 strane. Presvlaka se može prati u perilici na 60°C. Presvlaka je testirana na štetne tvari prema Oekotex Standard 100 te je prošla “Sanitized” tretman što znači da u njoj nema mjesta bakterijama, neugodnim mirisima, vlazi i plijesni te grinjama, iznimno pogodna za alergičare.

Lifetime Kidsrooms rasvjeta
Lifetime Kidsrooms rasvjeta

Tu je dakako i opružni madrac. Ovaj madrac Classic je za ‘dubokog spavača’ koji voli madrac sa odličnom i ravnomjernom potporom za leđa odnosna odlika mu je ujednačenost te ravnomjerna raspodjela pritiska.

Za sve spavalice koje vole da im je iznimno udobno te kojima je potrebna potpora i oslobađanje od pritiska po cijelom tijelu, tu je LIFETIME Kidsrooms® Deluxe madrac! Garantiramo da će Vaše dijete na ovom madracu spavati kao na najmekšem oblaku. Ono što mu daje posebnu udobnost je njegova dvojna jezgra sastavljena od kombinacije dvaju materijala: 7 cm HR35 hladne pjene i 5 cm lateksa, čime je reverzibilan i ima dvije strane: srednje mekanu i mekanu stranu. Ovi materijali također su zaslužni i za iznimnu prozračnost i cirkulaciju zraka. Presvlaka mu je izrađena od luksuznog Micro Tencel materijala, mješavine poliestera i pamuka koja istovremeno upija vodu i regulira temperaturu, čime će san biti ugodan u zimskim, ali i ljetnim noćima, uz antimikrobnu zaštitu s premazom za vatroodbojnost. Nema bolje kombinacije od ove!

Lifetime Kidsrooms madrac

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Bezbroj opcija za sve spavalice

Za koju god opciju se odlučili, zaista nećete pogriješiti uz LIFETIME Kidsrooms® madrace. Svaki model iako drugačiji na svoj način, pružit će sjajnu potporu Vašem djetetu dok spava, raste i razvija se, što je najvažnije! Odabir modela ovisi o željama i potrebama ponajprije Vašeg mališana, ali možete biti sigurni da će biti zadovoljan koji god odabrali.

Imate li već ideju kako savršeno upotpuniti dječji krevet? Odlično! Sve mogućnosti možete istražiti u LIFETIME katalogu. Za vizualizaciju Vašeg novog dječjeg kreveta i savršenog madraca te svih ostalih opcija, tu je 3D simulator dizajna sobe. Za odabir novog madraca, zaputite se na naš webshop ili u poslovnicu u Kaptol Centru. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom odabira, naše prodajno osoblje je tu za Vas. Počnite slagati svoju idealnu kombinaciju već danas!