LIFETIME Kidsrooms rasvjeta za bajkovite dječje sobe

Već smo u par blogova pisali o opremanju dječje sobe i odabira najboljih kreveta, madraca, ormara, stolova i stolica. Nakon što ste sredili osnovni namještaj, sada je vrijeme za šarene i vesele dodatke koji će dati „točku na i“ te zaokružiti cjelokupni dojam sobe. Pored šarenih tepiha, jastuka, fotelja, tapeta, jedan od važnih faktora je osvjetljenje. Osim što može potpuno transformirati atmosferu interijera, svjetlost je bitan aspekt kada je riječ o osvjetljenju stola i radnih površina, stoga je bitno osigurati prostor u kojemu se oči neće naprezati prilikom obavljanja svih važnih aktivnosti. U LIFETIME Kidsrooms® , fokus je na danskoj kvaliteti i tradiciji koja ima misiju donijeti Vam samo najbolje za Vaš i Vaše klince. Donosimo Vam par modela lampi koje će upotpuniti svaku dječju sobu!

Lifetime Kidsrooms rasvjeta

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Neizostavan dodatak za svaki radni stol

Kako bi Vaši klinci marljivo čitali, pisali zadaće ili se opuštali uz crtanje i bojanje, potrebna im je kvalitetna rasvjeta na radnoj plohi koja im neće stvarati naprezanje, već im potpomoći u njihovim aktivnostima. Kad je riječ o fleksibilnoj rasvjeti koju možete s lakoćom postaviti bilo gdje da Vam treba, Clip-on lampa idealan je model. Uz praktičnu štipaljku, jednostavno lampu nataknite na bilo koju površinu na kojoj Vam treba svjetlo – bilo to stol, krevet, policu… Zaista originalan, ali iznimno koristan dizajn! Za najbolju svjetlost preporučuje se korištenje LED žarulja. Zahvaljujući vrlo čvrstom prianjanju, nema straha od pada lampe, a fleksibilno tijelo omogućuje savijanje za dobro osvjetljenje i za najskriveniji kutak sobe. Clip-on lampa dostupna je u bijeloj, pink, mint zelenoj, svjetloplavoj ili žutoj boji čime se bez problema uklopiti u svaki prostor!

Lifetime Kidsrooms rasvjeta

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Ako tražite inovativnu svjetiljku koja daje sasvim drugačiji dojam sobi, možete stvoriti ugodnu atmosferu u krevetu s ovom genijalnom kutnom policom s toplom LED rasvjetom koja se može prigušiti. Područje s LED svjetlima ima vodootporni premaz, tako da neće biti problem ako dijete slučajno izlije tekućinu na policu. Savršena je za čitanje, odlaganje stvari ili može služiti kao praktično noćno svjetlo. LED kutna polica dolazi s USB priključkom s odvojenim 5V EU priključkom. Garantiramo da ćete i Vi i Vaš mališan biti oduševljeni!

Lifetime Kidsrooms rasvjeta

Za dječju sobu blistavu poput neba

Za dašak svjetleće čarolije na zidovima, lampice Stringlights savršeno su rješenje! 20 pamučnih, ručno izrađenih svjetlećih kuglica s fairtrade certifikatom nalaze se na žici koju možete objesiti na zid, na krevet, iznad vrata ili ogledala za wow efekt u dječjoj sobi. Ove lampice dolaze u raznim kombinacijama boja, a možete ih poslagati u bilo kojem redoslijedu kojem želite. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u njih!

Lifetime Kidsrooms rasvjeta

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Osvijetlite zidove dječje sobe

Za koju god opciju se odlučili, zaista nećete pogriješiti uz LIFETIME Kidsrooms® rasvjetu. Svaki model iako drugačiji na svoj način, pružit će očaravajuću ali i adekvatnu osvijetljenost. Odabir modela ovisi o željama i potrebama ponajprije Vašeg mališana, ali možete biti sigurni da će biti zadovoljan koji god odabrali!

Imate li već ideju kako savršeno upotpuniti sobu Vašeg mališana? Odlično! Sve mogućnosti možete istražiti u LIFETIME katalogu. Za vizualizaciju Vašeg novog dječjeg kutka te svih ostalih opcija, tu je 3D simulator dizajna sobe. Za odabir novog madraca, zaputite se na naš webshop ili u poslovnicu u Kaptol Centru. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom odabira, naše prodajno osoblje je tu za Vas. Počnite slagati svoju idealnu kombinaciju već danas!