LIFETIME Kidsrooms® krevetić koji raste s Vašim djetetom

Već smo dosta puta pisali o poznatom skandinavskom brendu dječjeg namještaja, LIFETIME Kidsrooms® , koji fokus stavlja na dansku kvalitetu i tradiciju koja ima misiju donijeti Vam samo najbolje za Vaš i Vaše klince. Ako ste u potrazi za dječjim krevetićem koji će zadovoljiti sve potrebe Vašeg klinca, ali i Vas – na pravom ste mjestu! LIFETIME krevetić je idealan za svaku dječju sobu, koji kombinira sve značajke koje možete poželjeti: od funkcionalnosti, prilagodljivosti do estetike. U nastavku Vam donosimo sve o ovom modelu dječjeg krevetića i zašto je baš on idealan izbor za Vas i Vašu obitelj!

Krevetić - Lifetime Kidsrooms

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Za slatke snove malih i velikih

LIFETIME Kidsrooms® Baby Cot elegantan je i svestran komad namještaja dizajniran da se prilagođava promjenama u potrebama Vašeg djeteta. Sa svojim skandinavskim izgledom, ovaj dječji krevet kombinira moderni dizajn s funkcionalnošću, čineći ga savršenim dodatkom za svaku dječju sobu. Jedna od istaknutih značajki ovog dječjeg krevetića je podesiva letvica. Kako Vaše dijete raste, visina letvice se može jednostavno prilagoditi, nudeći tri razine podešavanja: 43 cm, 30 cm i čak 17 cm. Ova fleksibilnost osigurava da krevetić ostane udoban i siguran za Vašeg mališana u svakoj fazi njegovog ranog razvoja. Dječji krevetić također dolazi s odvojivim šipkama sa svake strane krevetića, dodajući dodatni sloj zaštite Vašem djetetu dok spava. Ove šipke se lako mogu ukloniti, omogućavajući neograničen pristup krevetiću kad god je potrebno.

Krevetić - Lifetime Kidsrooms namještaj

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Kada Vaše dijete preraste dječji krevetić, nema potrebe za brigu o kupovini novog kreveta. Dječji krevetić se može jednostavno pretvoriti u krevet za malu djecu, produljujući njegovu trajnost i pružajući Vašem djetetu udoban i poznat prostor dok prolazi kroz razdoblje prijelaza u predškolsku dob.

Junior krevetić

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Krevetić za svačiji interijer

Izrađen od visokokvalitetnog brezovog drva, dječji krevetić ima kombinaciju čistog drva i bijele boje, stvarajući čist i suvremen izgled koji se uklapa u svaki stil uređenja dječje sobe. Dimenzije krevetića su 88 cm x 144 cm x 74 cm, što ga čini prostranim i udobnim za spavanje Vašeg djeteta. Za cjeloviti dojam, potreban je madrac dimenzija 70 cm x 140 cm, osiguravajući ugodno spavanje koje promiče dobar san. Madrac, zajedno s dodatnim posteljinom i priborom, može se kupiti zasebno kako biste krevetić personalizirali prema potrebama i stilu Vašeg djeteta. Sastavljanje krevetića je jednostavno zahvaljujući priloženim uputama, čineći proces bezbrižnim za roditelje. LIFETIME Kidsrooms® stavlja sigurnost svojih proizvoda na prvo mjesto, osiguravajući da krevetić zadovoljava sve potrebne standarde i propise za Vaš mir.

Namještaj - Lifetime Kidsrooms

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Siguran i miran san koji će trajati

Investiranje u dječji krevetić brenda LIFETIME Kidsrooms® znači investiranje u trajan i svestran komad namještaja koji će rasti s vašim djetetom, pružajući mu sigurno i udobno okruženje za spavanje od najranije do predškolske dobi. Kreirajte dječju sobu koja je istovremeno funkcionalna i vizualno privlačna uz skandinavski inspirirani dječji krevetić!

Podarite svom djetetu dar kvalitetnog sna i moderne dječje sobe s dječjim krevetićem brenda LIFETIME Kidsrooms®. Cjelokupan asortiman proizvoda možete istražiti u LIFETIME katalogu. Za vizualizaciju Vašeg novog dječjeg kutka te svih ostalih opcija, tu je 3D simulator dizajna sobe. Za odabir novog krevetića, zaputite se na naš webshop ili u poslovnicu u Kaptol Centru. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom odabira, naše prodajno osoblje je tu za Vas. Počnite slagati svoju idealnu kombinaciju već danas!