Najbolji kreveti na kat za razigrane mališane

Za sve klince koji imaju braću ili sestre ili one koji žele zabavno i funkcionalno iskoristiti prostor dječje sobe, kreveti na kat su odlična opcija koja će elegantno uljepšati sobu, a djeci dati element zabave. Nakon najvažnijeg elementa prilikom odabira kreveta na kat – sigurnosti, na red dolaze svi ostali: materijal, boja, oblik, dizajn… Bilo o čemu da je riječ, LIFETIME Kidsrooms® nudi pregršt izbora koji će staviti osmijeh na lice svakom djetetu, ali i roditelju! U ovom blogu donosimo Vam nekoliko savršenih modela dječjih kreveta na kat kojima nećete odoljeti!

krevet na kat

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Kreveti na kat na koje možete računati

Ako imate djecu koja vole spavati u istoj sobi dok jedni drugima pričaju smiješne priče do duboko u večer, krevet na kat je idealan za Vašu obitelj. Ne zauzima više prostora od običnog kreveta, a još uvijek ima podnog prostora za sve od igranja s igračkama do igranja skrivača. Međutim, krevet na kat nije savršen samo za djecu koja dijele sobu. Pomoćni ležaj može se koristiti i kao krevet za goste kada prijatelji dođu prespavati ili ukrašen jastucima uz policu za knjige kao udobna sofa za čitanje.

Klasičan model koji će trajati i izdržati sve dječje dogodovštine, zasigurno je Bunkbed krevet s ljestvama, koje mogu biti kao ravan model ili pod nagibom i postaviti se s lijeve ili desne strane. Čvrsto puno drvo bora osigurava stabilnu strukturu, a s LIFETIME Kidsrooms® možete biti sigurni da je krevet proizveden u suglasnosti s najvišim sigurnosnim standardima, čime nema brige za opasnost. Savršen izbor za jednostavan, ali pouzdan krevet za Vaše najmilije!

krevet na kat - bijeli

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Odličan, ali i praktičan model kreveta je krevet na kat sa stepenicama ladicama – 2u1 rješenje za zabavan krevet na kat do kojeg se dolazi penjanjem na stepenicama koje se ujedno i otvaraju te služe kao prostor za pohranu posteljine, odjeće, igračaka, knjiga i čega god poželite. Što se tiče dimenzija madraca, ovaj model na raspolaganje nudi različite opcije: 90 x 200 cm, 120 x 200  ili 140 x 200  za donji te 90 x 200 za gornji krevet što je savršeno za spavanje braće i sestara različitih uzrasta u jednom krevetu. Zgodna opcija, zar ne?

krevet na kat - stepenice

Krevet, a ujedno i čarobna igraonica

U LIFETIME Kidsrooms® radionici, itekako znaju kako uljepšati krevet i učiniti ga pravom malom oazom igre za Vaše mališane! Model kreveta na kat My Hangout je savršen primjer. Osim donjeg kreveta, ispod veselog krovića skriven je gornji krevet u kojeg se ulazi pomoću ljestvi. S malim prozorčićima i crijepovima na krovu, spavanje unutar ove genijalne kućice nikad neće dosaditi!

bugaboo butterfly

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Ako ste u potrazi za nečim sasvim drugačijim i razigranim, Play Tower krevet idealna je konfiguracija za Vas! Na ovaj model nijedan klinac neće ostati ravnodušan. Savršeno za sve mališane koje žele svoj vlastiti prostor, skriven od roditelja. Ono što je iznimno praktično kod ovog modela je činjenica da se i toranj i krevet mogu koristiti odvojeno, što ga čini idealnim za sve maštovite kombinacije prostora. Kada maknete toranj, osnovni krevet kasnije se može koristiti zasebno a također se može nadograditi i u neku drugu kombinaciju,  prateći rast i razvoj djece. Osnovna boja kreveta je bijela, dok su detalji i pločice krova dostupni u sivoj/greywash boji. Garantiramo da ne postoji dijete kojemu ovaj veseli tornjić neće izmamiti osmijeh na lice!

krevet na kat - stepenice

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Imate li već ideju za krevet na kat iz snova? Odlično! Sve mogućnosti možete istražiti u LIFETIME katalogu. Za vizualizaciju svih kreveta i dodataka po Vašoj želji i u skladu s karakteristikama sobe, tu je 3D simulator dizajna sobe. Cjelokupnu LIFETIME Kidsrooms® ponudu možete istražiti na našem webshopu u par klikova ili posjetom u našoj poslovnici u Centru Kaptol. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom odabira, naše prodajno osoblje je tu za Vas. Počnite slagati svoju idealnu kombinaciju već danas!