Najbolji modeli kvalitetnih dječjih ormara za svaku sobu

Nakon kreveta i prostora za igru ili radnog stola za nešto veće klince, centralni dio o kojem je važno voditi računa kada uređujete dječju sobu je definitivno ormar. Osim da se estetski uklapa u prostor, vrlo je važno da bude izdržljiv, kako bi mogao dobro podnositi sve dječje dogodovštine te trajan kako bi ga mogli iskoristiti i za vrijeme tinejdžerskih dana. Danski tvorac održivog dječjeg namještaja s dugom tradicijom i kvalitetom, LIFETIME Kidsrooms®, nudi idealna rješenja koja će biti po mjeri svakog roditelja, ali i mališana. U nastavku Vam donosimo par odličnih modela dječjih ormara koji će poboljšati apsolutno svaku sobu za klince!

Baby Mori

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Savršen spoj kvalitete i dizajna

LIFETIME Kidsrooms® dječji ormari premium su kvalitete, izrađeni od punog drveta breze s  jednostavnim dizajnom i pregršt mogućnosti skladištenja. Predstavljaju savršen izbor da djeca lagano i pregledno samostalno pospreme svoju odjeću i ostale potrepštine. Ormari maksimalno koriste visinu sobe i zauzimaju manje podnog prostora, tako da Vam je na raspolaganju više prostora za drugi namještaj ili možda veće prostore za igranje mališana s prijateljima. Ormari su dostupni u različitim veličinama, s dvoje ili troje vrata. Ako želite koristiti ormar za spremanje drugih stvari osim odjeće, možete uzeti u obzir jedan od modela opremljenih ladicama za još fleksibilnije mogućnosti skladištenja. Također se na postojeće ormare mogu dodavati ladice, koje se kupuju posebno. U ormare se mogu ugraditi i prečke s LED rasvjetom, za još veću preglednost pri odlaganju stvari. Uz same ormare, kao dodatni prostor za pohranu i odlaganje na raspolaganju su Vam i Bookcase ormarić za knjige koje ujedno služe i kao ladice. Prostoru nema kraja!

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Osim klasičnih modela ormara, tu je i Cool Kids kolekcija unutar LIFETIME Kidsrooms® brenda, koja s pristupačnijim materijalima održava jednaku razinu vrhunskog dizajna i kvalitete dječjeg namještaja. Ormari i police su izrađeni od medijapana (MDF), a također su dostupni kao dvokrilni ili trokrilni ormari s ladicama. U ovoj liniji također su kao dodaci dostupni noćni ormarić te polica za knjige, koji će savršeno upotpuniti interijer. Za koju god liniju se odlučili, izbor je zaista nepogrešiv!

Baby Mori

Modularni sustavi za ormar iz snova

Ako ste mislili da je tu kraj, postoji još bezbroj opcija! Uz modularni sustav ormara, baš poput LIFETIME Kidsrooms® kreveta, možete sami stvoriti konfiguraciju ormara točno prema Vašim željama i potrebama. Dijelovi se sastoje od baze ormara koja je dostupna u širinama od 50, 100, 150 i 200 cm, koju možete opremiti s pojedinačnim ili grupnim policama, ladicama ili čak dodatnim bazama čime se ormar može proširiti još više. Uz obične baze, dostupna je kutna baza za ormar koja maksimalno koristi dostupan prostor uz upečatljiv izgled. Ova opcija idealna je za prostore specifičnih dimenzija i za sve roditelje koje ga žele efikasno iskoristiti, i dalje zadržavajući svoju funkcionalnost. Sve modularne opcije možete istražiti uz 3D konfigurator, možete sami izgraditi svoj ormar iz snova prema dimenzijama i obliku sobe Vašeg djeteta. Genijalno, zar ne?

bugaboo butterfly

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Ako ste u potrazi za izdržljivim, pomno dizajniranim dječjim ormarima koji će upotpuniti svaki interijer, LIFETIME Kidsrooms® pravi je izbor za Vas! Spoj danske tradicije i kvalitete nepogrešiv je odabir. LIFETIME Kidsrooms® ponudu možete istražiti u našoj poslovnici uz stručnu pomoć ljubaznog prodajnog osoblja, ili na našem webshopu. Također možete virtualno isprobati namještaj u Vašem domu pomoću LIFETIME Kidsrooms® 3D konfiguratora. Dječja soba iz snova čeka na Vas!