Genijalni radni stolovi za Vaše najmilije školarce

Kad Vaši mališani više nisu tako mali, od igranja plišancima polako dolaze do novijih, naprednijih zanimacija poput crtanja, slikanja, a oni nešto stariji čitanja i pisanja. Kako Vaše dijete odrasta, tako polako dolazi vrijeme za sofisticiraniji kutak u dječjoj sobi koji će mu služiti za obavljanje svih kreativnih, a kasnije i školskih zadataka. Radni stol savršen je dodatak koji će obradovati svakog klinca ili klincezu, a u ovom blogu donosimo Vam par savršenih modela dobro poznatog danskog brenda LIFETIME Kidsrooms® koji će Vam osim lijepog izgleda donijeti i vrhunsku kvalitetu!

Baby Mori

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Bezvremenski izgled, ali i pouzdanost

Iako nam se može činiti manje bitnim, radni stol itekako je važan dio dječjeg kutka. Radni stol je mjesto na kojemu dijete prvi puta uči razvijati svoju kreativnost, pamćenje, preciznost… Tu se prve olovke i bojice uzimaju u ruke, uče se prvi brojevi, čitaju prva slova… Važno je ovaj prostor učiniti što ugodnijim i motivirajućim kako bi dijete stvorilo sretnu naviku na radni stol i postepeno se prilagodilo na zahtjevnije zadatke poput učenja i domaćih zadaća, ne zanemarujući pritom udobnost i trajnost stola kao namještaja.

Jedan od klasičnih modela LIFETIME Kidsrooms® radnog stola je drveni stol s ladicom, nepogrešiv odabir koji će se svojom jednostavnošću i čistim linijama uklopiti u svaki prostor. Ladica se može montirati s lijeve ili desne strane, a uz kombinaciju drveta bora i bukve možete biti sigurni da će stol ostati očuvan godinama.

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Za ergonomsku opciju s podesivom visinom od 56 do 78 cm, ovaj model izrađen od punog drveta bora sjajan je odabir. Osim trajnosti i izdržljivosti, potpomognuti nagib na radnoj površini omogućuje udoban i zdrav položaj sjedenja za čitanje, pisanje i crtanje, a može se postaviti na tri različita nagiba. Udobnost na prvom mjestu!

Radni stol točno po Vašoj mjeri

Ako ste u potrazi za nešto modernijim rješenjem, ovi modeli radnih stolova oduševit će svakoga, od malih školaraca do zahtjevnih tinejdžera. Električni podesivi radni stol RISE ima podesivu visinu od 72 do 121 centimetara, što ga čini pogodnim za korištenje kao radni li stojeći stol. S opcijom memorije, možete konfigurirati Vaš radni stol S izdržljivom radnom površinom nosivosti do 50 kg i prostranih dimenzija (120 x 60 cm), ovaj radni stol uistinu će biti iskoristiv godinama. Još jedna atraktivna značajka su i USB te USB-C utičnice za napajanje na prednjoj strani stola koje olakšavaju punjenje elektroničkih uređaja. Idealno!

bugaboo butterfly

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Još jedan sjajan model LIFETIME Kidsrooms® radnog stola je ERGO električni podesivi stol s preklopnim dijelom koji se može postaviti na desnu ili lijevu stranu, ovisi da li je Vaše dijete dešnjak ili ljevak. Ovaj dodatak djetetu omogućuje savršen ergonomski nagib pod kutom do 40 stupnjeva za udobnost potpuno prilagođenu položaju sjedenja. Stol je podesiv u visini od 55 do 85 cm, a izrađen je od izdržljive iverice prekrivene melaminom. Osim ugrađene ladice, ovaj stol može se upotpuniti raznim dodacima poput držača za knjige ili držača za papir kako bi Vaše dijete imalo potpuno opremljeni prostor za sve svoje kreacije!

Baby Mori

Izvor: Lifetime Kidsrooms

Ako ste u potrazi za izdržljivim, pomno dizajniranim radnim stolovima koje će godinama rado koristiti djeca svih uzrasta, LIFETIME Kidsrooms® pravi je izbor za Vas! Spoj danske tradicije i kvalitete nepogrešiv je odabir. LIFETIME Kidsrooms® ponudu možete istražiti u našoj poslovnici uz stručnu pomoć ljubaznog prodajnog osoblja, ili na našem webshopu. Također možete virtualno isprobati namještaj u Vašem domu pomoću LIFETIME Kidsrooms® 3D konfiguratora. Dječja soba iz snova čeka na Vas!