Bugaboo Butterfly: kompaktna, ali moćna kolica za Vaše najmlađe

Kretanje i istraživanje svijeta s djecom poseban je doživljaj. Za njih je to uzbudljiv pothvat, ali smo svjesni da za roditelje i nije baš tako. Oprema, stvari, hrana, pelene, ruksaci i kolica su samo dio dodataka koje uvijek morate imati pri ruci kad ste s Vašim mališanom, što se nekad može pretvoriti u pravu noćnu moru! Srećom, iz renomiranog brenda dječjih kolica Bugaboo stiže S.O.S. – novi Butterfly model kolica kao jedna od najlakših i najkompaktnijih kolica na tržištu koja će pratiti svaku Vašu avanturu u stopu. U nastavku Vam donosimo zašto su upravo ova kolica idealan izbor za Vas i Vašeg klinca!

Baby Mori

Izvor: bugaboo

Novi smisao gradske vožnje

Bugaboo Buterfly dječja kolica vrhunski su izbor za roditelje koje traže kombinaciju stila, praktičnosti i sigurnosti za svoje najmlađe članove obitelji. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i inovativnim funkcijama, ova kolica su postala simbol udobnosti i luksuza za roditelje širom svijeta. Jedna od ključnih karakteristika Bugaboo Buterfly dječjih kolica je njihova jednostavna upotreba te rukovanje. Butterfly ostavlja snažan dojam svojom sposobnošću za brzo sklapanje i rasklapanje. Inovativno postavljen gumb na upravljaču omogućuje jednostavno sklapanje kolica jednim jednostavnim klikom ispod jedne minute s mogućnošću jednostavnog nošenja, zahvaljujući uključenom pojasu.

Uz inteligentan dizajn, roditelji mogu brzo i lako manevrirati kolica, čak i jednom rukom. Težina kolica iznosi optimalnih 7,3 kilograma, što ih čini savršenima čak i za dugačka putovanja. Izrazito su kompaktna kada se sklope, stoga ih s lakoćom možete nositi u gradskom prijevozu, vlakovima, pa čak i u ručnoj prtljazi na avionima. Kolica se mogu koristiti od djetetovih 6 mjeseci, sve do nosivosti od 22 kilograma što uistinu omogućuje dugotrajnu isplativost. Sjedalo kolica je udobno i ergonomski oblikovano, pružajući optimalnu potporu i sigurnost za dijete. Kolica su opremljena i udobnim i podesivim osloncem za noge u 5 položaja, koji prati rast i razvoj djeteta. Osim što su kolica praktična za dijete, praktična su i za roditelje zahvaljujući velikoj donjoj košari nosivosti do čak 8 kg, što znači da ćete uz Bugaboo Butterfly zaista biti opremljeni za svaku situaciju!

bugaboo kišobran kolica

Izvor: Bugaboo

Preciznost u svim detaljima

Sigurnost je apsolutni prioritet kada je u pitanju izbor dječjih kolica, i Bugaboo Buterfly opravdava očekivanja roditelja. Sa svojim naprednim sistemom suspenzije, kolica pružaju glatku vožnju čak i na neravnim terenima. Tu je i sigurnosni pojas s 5 točaka koji osigurava da dijete bude čvrsto vezano. Materijali koji se koriste u proizvodnji kolica su visoke kvalitete a svi Bugaboo proizvodi prolaze rigorozne sigurnosne testove. Uz vodonepropusnu tkaninu s UV zaštitom i prozračnim prozorčićem na kroviću za protok zraka nećete imati brige.

Dizajn je također jedan od ključnih faktora koji čini Bugaboo Buterfly kolica posebnima. Dostupna u različitim bojama i stilovima, ova kolica kombiniraju elegantan dizajn s vrhunskom kvalitetom izrade. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, od izbora tkanine do finih šavova. Bez obzira da li želite klasičan ili moderniji izgled, Bugaboo Buterfly ima opcije koje će se uklopiti u vaš stil. Bugaboo Buterfly dolazi sa brojnim dodacima koji se mogu prilagoditi prema potrebama roditelja, kao što su torba za kupovinu, suncobran, i torba za pelene.

bugaboo butterfly

Izvor: Bugaboo

Bugaboo Buterfly dječja kolica su vrhunski izbor za roditelje koji žele kombinaciju stila, praktičnosti i sigurnosti. Sa svojim jedinstvenim dizajnom, udobnošću i funkcionalnostima, ova kolica će vas oduševiti svakim korakom. Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama ili istražujete prirodu, Bugaboo Buterfly je tu da Vam pruži udobnost i sigurnost koju zaslužujete. Za više informacija i odabir Vaših novih kolica, posjetite nas u našoj poslovnici ili u par klikova istražite Bugaboo ponudu na našem webshopu. Za sva dodatna pitanja, naše ljubazno prodajno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju! Osigurajte Vaša nova omiljena kolica već danas!