Stokke Clikk: idealan suputnik za hranjenje u pokretu

Znamo koliko putovanja ili bilo kakva promjena u uobičajenoj rutini mogu biti stres za dijete, ali i Vas kao roditelja. Ljeto samo što nije pred vratima, što znači da ćemo biti u pokretu više nego ikada, bilo da se radi o kratkim izletima ili prekooceanskim destinacijama. Bilo kako bilo, ako se dobro organizirate i opremite, nemate razloga za brigu. Već dobro znan skandinavski pionir dječje opreme Stokke ima praktična i pouzdana rješenja za sve putoholičare s djecom. Stokke Clikk hranilica idealan je pomagač za hranjenje na putu za Vaše najmlađe, za bezbrižne aktivnosti gdje god se nalazili. U ovom blogu Vam donosimo zašto je upravo ova hranilica Vaš najbolji prijatelj na putovanjima!

Baby Mori

Izvor: Stokke

Clikkni i sklopi za tren oka!

Kad je riječ o hranjenju djeteta, trebate se pobrinuti za njihovu sigurnost, udobnost i hranu, a istovremeno želite izbjeći pretrpanost i nered. Upravo zbog toga je Stokke Clikk hranilica savršena opcija za roditelje koji žele olakšati hranjenje svoje djece na putovanjima. Ova inovativna hranilica kombinira sigurnost, praktičnost i moderni dizajn, pružajući jednostavno i udobno rješenje koje će zadovoljiti i Vas i malene. Sigurnost je uvijek najvažnija. Stokke Clikk hranilica je dizajnirana s posebnim naglaskom na sigurnost. Izrađena je od čvrstih materijala koji su izdržljivi i stabilni, pružajući pouzdanu podlogu za dijete tijekom obroka. Kombinacija punog drveta bukve i certificirane plastike bez ftalata daje idealan spoj otpornosti i lakoće korištenja i transporta. Prikladna je za dob od 6 mjeseci do 3 godine za težinu do 15 kilograma. Posjeduje sigurnosni remen s 5 točaka koji će vaše dijete držati na mjestu i spriječiti bilo kakve neželjene pokrete tijekom obroka. Bez obzira na to koliko je aktivno vaše dijete, možete biti sigurni da će ostati zaštićeno dok koristi Stokke Clikk hranilicu.

Jedna od ključnih prednosti Stokke Clikk hranilice je njezina praktičnost na putovanjima. Ova hranilica je prenosiva i jednostavna za postavljanje. Možete je brzo rasklopiti i sklopiti unutar jedne minute bez upotrebe ikakvih alata te ju spremiti u torbu za nošenje. (torba se kupuje posebno) Bez obzira na to jeste li u restoranu, na putu ili u posjeti prijateljima, Stokke Clikk hranilica će vam omogućiti da brzo i jednostavno nahranite svoje dijete bez potrebe za posebnim stolicama ili nepotrebnim mukama. Pripadajući pladanj lako je odvojiv i periv, što znači da nećete imati problema i s najmaštovitijim dječjim neredima!

Stokke Clikk

Izvor: Stokke

Mala, ali moćna

Iako Clikk hranilica možda vara izgledom, dizajnirana je s ergonomičnosti na umu kako Vaše dijete ne bi gubilo na udobnosti, čak i na dalekim putovanjima. Stokke Clikk hranilica nije samo praktična, već je i udobna za dijete. Izrađena je s ergonomskim sjedalom koje osigurava pravilno držanje tijela i podršku za leđa, čime se smanjuje opterećenje na mišiće i kralježnicu djeteta. Hranilicu također možete dodatno opremiti s mekanim i udobnim jastučićem za sjedenje, tako da će Vaše dijete uživati u obroku apsolutno nesmetano. Podesiva potpora za noge u tri položaja omogućuje bezbrižno sjedenje koje prati rast i razvoj Vašeg mališana. Sa Stokke Clikk hranilicom, možete biti sigurni da pružate svojem djetetu optimalnu udobnost i podršku tijekom obroka, bez obzira na to gdje se nalazite.

Izvor: Stokke

Za lagodnu sezonu putovanja, Stokke Clikk hranilica idealan je izbor. Savršenu hranilicu za Vas i Vaše najmlađe potražite u našoj poslovnici u Kaptol Centru, ili u par klikova naručite putem našeg webshopa! Kao dodatnu pogodnost pri kupnji za Vas smo pripremili dodatnih -5% popusta za plaćanja Internet bankarstvom, debitnim karticama ili gotovinom. Vaš novi najbolji prijatelj za putovanja nestrpljivo čeka na Vas!