Stokke JetKids: Vaš najbolji prijatelj na putovanjima!

S dolaskom ljetnih dana, kreće i sezona dugo išćekivanih godišnjih odmora i putovanja. Iako se uvijek veselimo istraživanju i otkrivanju novih mjesta, znamo da putovanja s djecom ponekad mogu biti sve osim odmora! Osim što iziskuju puno planiranja, potrebno je naoružati se strpljenjem za sve eventualne nepreviđene situacije, ali i ono najvažnije – pripremiti mališane na put kako bi im bilo što ugodnije i da sve prođe lagodno. Poznati norveški brend dječje opreme Stokke nudi savršeno rješenje za ovu situaciju – JetKids liniju prilagođenu putovanju do svih destinacija, čak i dugačkim letovima. U nastavku Vam donosimo sve prednosti ovog genijalnog izuma za bezbolna putovanja s najmlađima!

Baby Mori

Izvor: Stokke

Najveća udobnost za najmlađe

Stokke JetKids BedBox jedinstveni je mali putni kofer koji krije puno iznenđenja. Vožnja ekonomskom klasom za tren postaje prvoklasni doživljaj! U jednom proizvodu tu je genijalni putni kofer na kojem se klinci mogu voziti te na kojem ih roditelji mogu vući, koji sjedište u avionu, vlaku ili trajektu pretvara u krevetac, u koji im stanu sve omiljene stvari i koji može poslužiti za odmor umornih nogica! Dimenzije su mu savršeno prilagođene kabinskoj prtljazi i sjedalima u ekonomskoj klasi aviona, što znači da ga bez problema možete ponijeti i na najudaljenije destinacije. BedBox je jedini svjetski premium kofer na kojem se djeca mogu voziti s ugrađenim putnim krevetom ili postoljem za noge. Ovaj praktični dodatak kombinira skandinavski stil s praktičnim karakteristikama za cijelo putovanje i omogućuje Vašem djetetu ugodan odmor ili spavanje tijekom dugih i kratkih letova. Zabavan i funkcionalan s velikim prostorom za pohranu, BedBox čuva dragocjenu prtljagu Vašeg djeteta. Jednom kada se spakirate, Vaš mališan moći će se voziti ili vući kroz aerodromski terminal bez stresa. Kada ste se ukrcali na avion i kada je znak sigurnosnog pojasa isključen, promijenite BedBox iz kofera u krevet u 5 jednostavnih koraka. Djeca od 3 do 7 godina mogu se voziti na koferu, a mekana podloga koja je uključena najpogodnija za djecu stariju od 2 godine. Sigurnosti također ne nedostaje, od prilagodljivih traka za vožnju djeteta i nošenje na ramenu za roditelje tu su i sigurnosni pojasevi koji se mogu koristiti bilo u ležećem ili uspravnom položaju. Od vožnje, spavanja i odmaranja – sve je moguće!

Izvor: Stokke

Zabava tijekom cijelog putovanja

Osim što vožnja na koferu djeci daje poseban doživljaj putovanja, prednji kotači apsorbiraju udarce te omogućuju lagano manevriranje. Za dodatnu zabavu, Stokke JetKids BedBox dolazi u raznim veselim bojama te sadrži i paket naljepnica kojima dijete može personalizirati svoj mali kofer. Ako Vam je potreban dodatan prostor za pohranu, tu je Stokke JetKids Crew ruksak koji se može koristiti od 2 do 7 godine djetetova života. Veličina mu je prilagodljiva što znači da se po potrebi proširuje kako dijete raste. Osim putovanja, pogodan je i za vrtić i školu, a opremljen je i reflektirajućim naramenicama za dodatnu sigurnost i vidljivost. Na Stokke JetKids BedBox može se postaviti s unutarnje ili na predviđeno mjesto s bočne strane, kako bi iskorištenje prostora bilo najoptimalnije. U praktičnom bundle-u možete odjednom kupiti BedBox s ruksakom, kako biste odmah bili potpuno opremljeni. Stokke je mislio na sve!

Izvor: Stokke

Bilo gdje da se zaputite, uz Stokke JetKids nećete imati ni najmanjih poteškoća! Čak i najdalja putovanja postaju olakšanje i za Vas i za Vaše malene, ne zanemarujući sigurnost i udobnost, a ni estetiku. Idealni JetBox čeka Vas u našoj poslovnici ili na našem webshopu, a u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, uvijek su Vam na raspolaganju naše ljubazne djelatnice! Također imajte na umu da za kupnju bilo kojeg proizvoda iz Stokke asortimana nudimo -5% popusta na plaćanja gotovinom, ili internet bankarstvom, bilo u poslovnici ili online. Provjerite JetKids ponudu i opremite se za odmor iz snova već danas!