Najbolji dječji kreveti za maštovite dječje sobe

U prošlom blogu smo Vam dali par savjeta kako odabrati idealan dječji krevetić, no što kada Vaši mališani više nisu tako mali? Dječja soba je jedan od onih dijelova doma koji zahtjeva stalne promjene i preinake. Kako djeca odrastaju, mijenjaju se i razvijaju roditelji žele da se dječja soba uskladi sa djetetovim potrebama. Dječji krevet osim što mora biti funkcionalan i siguran, mora i pratiti i svaki korak odrastanja djeteta. Nakon prerastanja kolijevki i krevetića, sad dolazi zabavniji dio! Kreveti na kat, baldahini, tobogani, stepenice… Kombinacija je uistinu bezbroj! U nastavku Vam donosimo najbolje i najkreativnije modele kreveta za Vaše dijete!

LIFETIME KIDSROOMS DJEČJI NAMJEŠTAJ

Izvor: LIFETIME Kidsrooms

Jedan krevet s beskonačnim mogućnostima

Kad je riječ o proizvođaču dječjih kreveta, nepogrešiv odabir je LIFETIME Kidsrooms. Danski brend s više od 50 godina tradicije, ispunit će i najzahtjevnije želje. Njihova misija je od najkvalitetnijih i dugotrajnih materijala (puno drvo bor) pružiti Vam krevet na kojeg se možete osloniti godinama, ne zanemarujući pritom sigurnosne norme i održivu proizvodnju.

LIFETIME Basic Bed je osnovni model kreveta od kojeg kreću sve Vaše kreacije! Njegova osnovna konstrukcija sastoji se od standardnog okvira i podnice sa 16 daščica. Za one koji žele veću nosivost kreveta tu je i Luksuzna podnica od 28 daščica. Vjerojatno mislite – gdje je tu prostor za kreativnost? Tajna se krije u modularnosti svih LIFETIME kreveta. Svi elementi koje možete zamisliti, od prostora za pohranu stvari, pomoćnog madraca, ladica, krovića, povišenog kreveta s prostorom za učenje i igru upravo polaze od ovog modela koji služi kao baza za sve nadogradnje. Velik izbor dodatnih elemenata čini ga idealnim odabirom. S vremenom možete mijenjati dodatke s potrebama djeteta a njegova iskoristivost, kvaliteta i funkcionalnost omogućuje mu korištenje čak i kroz tinejdžersko doba.

Lifetime Kidsrooms - Vaš krevet

Izvor: Andrews Baby

Praktično sa stilom

Ako tražite jednostavno, a efektno rješenje za krevet dječje sobe, model 4 u 1  je savršen za Vas! S ovim krevetom svi osnovni dijelovi za transformaciju kreveta kroz godine djetetova razvoja su tu, a tu je i neodoljivi krović (3 različita dizajna: Canopy, Rooftop i House) koji možete ukrasiti s mnoštvo opcija. Kada je dijete maleno i tek počinje spavati u krevetu, krevet se slaže tako da se postavlja na pod (sa zaštitnim ogradicama). U ovoj kombinaciji dijete može samostalno ulaziti i silaziti iz kreveta. Kada dijete poraste krevet se postepeno diže i tu je vrijeme za kreativne kombinacije! Možete ponovno izgraditi krevet do poluvisokog kreveta i iskoristiti prostor ispod kreveta kao prostor za igru ili pohranu. Kada Vaše dijete postane tinejdžer, možete se vratiti osnovnoj kombinaciji kreveta i kombinirati je s drugim rješenjima za pohranu i izgled. Zapravo Vaše kreacije mogu početi potputno ispočetka i stvoriti potpuno novi krevet.

Ovaj krevet slijedi Montessori principe, dugotrajan je i obnovljiv te stoga održivo rješenje, a šarene i maštovite navlake za krović jednostavno ga čine neodoljivim!

Izvor: LIFETIME Kidsrooms

Izvor: LIFETIME Kidsrooms

Nema kraja kreativnosti

Naravno, ovo je samo početak vaših opcija. Osim samog kreveta, potrebno je misliti i na ostale dodatke koji će upotpuniti i uljepšati sobu vašeg klinca. Šarena posteljina, veseli i mekani jastuci, razigrani tepisi pretvorit će svaki dječji kutak u radosni dio doma u kojem će vaše dijete rado boraviti. Osim ukrasnih dodataka, na raspolaganju vam je i brojna korisna oprema koja pomaže da dječji prostor bude pametno iskorišten. U sklopu kreveta možete ugraditi ladice, police, ormariće, postolje za knjige, rasvjetu i još mnogo toga, tako da uštedite na prostoru na praktičan i estetski privlačan način.

Imate li već ideju za dječju sobu iz snova? Odlično! Sve mogućnosti možete istražiti u LIFETIME katalogu. Za vizualizaciju svih kreveta i dodataka po vašoj želji i u skladu s karakteristikama sobe, tu je 3D simulator dizajna sobe. Također smo za vas pripremili posebnu pogodnost – za sve narudžbe bilo kojeg modela LIFETIME kreveta, 5-zonski madrac dobivate gratis! Ponuda vrijedi do 15.04. 2023. ili do isteka zaliha, a odnosi se na sve narudžbe u poslovnici i putem internet trgovine. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom odabira, naše prodajno osoblje je tu za vas. Počnite slagati svoju idealnu kombinaciju već danas!