Stokke Xplory X: Luksuzna vožnja za Vašeg mališana

Pri dolasku bebice na svijet, kreću slatke muke! Od velikog izbora opreme za dijete, kolica su jedna od najbitnijih stavki za koju se morate pobrinuti da odgovara ne samo Vašem djetetu, već i Vašem životnom stilu i navikama. Dječja kolica koriste se svakodnevno, i to godinama te su zbog toga definitivno vrijedna pomnog razmatranja pri kupnji i ulaganja. Svi smo svjesni kako je u današnje doba izbor proizvoda namijenjenog djeci veći nego ikada. Njihov izbor ponekad može biti i ne baš tako jednostavan. Skandinavski brend Stokke poznat i omiljen generacijama unatrag, stvorio je savršen spoj pametnog dizajna i luksuza predstavljajući model kolica Xplory X – moderna i funkcionalna kolica u koja ćete se zaljubiti na prvu vožnju!

Stokke® Xplory® X Cool Teal kolica

Izvor: Stokke

Premium detalji od kotača do krova

Za Vašeg najdragocjenijeg putnika, Xplory X pruža kraljevski tretman! Sjedeći dio ima tri pozicije nagiba za potpunu udobnost spavanja, odmora i aktivnosti. Tu je i opcija položaja sjedala prema roditelju i prema naprijed, prateći njegov rast. Stokke Xplory X model posjeduje prepoznatljivi izgled s visokim podesivim sjedećim dijelom, kako bi Vaša beba uvijek bila blizu, što joj daje osjećaj sigurnosti. Također je tu i podesivi oslonac za noge u tri položaja koji pruža udobnost u svakoj dobi. Od novorođenčeta do velikog dečka ili cure, nosivost kolica je do 22 kilograma što Vam omogućuje dugu i sretnu vožnju koja prati razvoj djeteta. Svaki detalj je tu za maksimalnu udobnost! Na okvir kolica praktično se mogu postaviti sve konfiguracije, od košare, sjedećeg dijela pa sve do Stokke Xplory X autosjedalice osmišljene u suradnji s vodećim brendom u industriji, BeSafe. Osim toga, naglasak je i na sigurnosti, što dokazuju brojna testiranja kvalitete. Vanjski dio sjedišta izrađen je od tvrdog materijala za dodatnu zaštitu. Za vrijeme vožnje dijete je stabilno pričvršćeno uz pomoć podstavljenog remena s 5 točaka. Za omogućeni brzi pristup Vašoj bebi, prečka sjedalau potpunosti se može a može se i rotirati za 360 °. Xplory X je definitivno model pri kojem ne morate žrtvovati sigurnost radi funkcionalnosti! Sve ove značajke elegantno su ukomponirane u svevremenski, moderni skandinavski dizajn koji je jedinstvena inovacija na tržištu. Uz aluminijsko kućište otporno na ogrebotine i visokokvalitetne vodoodbojne tkanine s UPF 50+ zaštitom od sunca, možete biti sigurni da su Xplory X kolica ne samo estetski, već i kvalitetom zadovoljavajuća!

Stokke® Xplory® X Cool Teal kolica

Izvor: Stokke

Lagodna vožnja kroz život

Osim na djetetove potrebe, kod odabira idealnih kolica trebate misliti i na Vaše preference. Xplory X kolica mogu se pohvaliti iznimnom prilagodljivošću za sve životne situacije, od gradskih šetnji, prirodnih površina do užurbanih putovanja – pratit će Vas i Vaše najmilije u stopu s neviđenom lakoćom! Šasija kolica se jednostavno sklapa u jednom koraku i zauzima praktičan, kompaktan oblik koji će savršeno odgovarati automobilskim prtljažnicima. Iskustvo vožnje je izuzetno glatko i lako, zahvaljujući rotirajućim kotačima koji se okreću za 360 °. Okretni prednji kotači koji se mogu zaključati omogućuju spretno upravljanje kolicima čak i u uskim prostorima. Otvoreni dizajn s razmakom između stražnjih kotača olakšava roditeljima hodanje. Kad je vrijeme za čišćenje, kotači se lako odvajaju te osim toga ne zahtijevaju dodatna održavanja, budući da se ne mogu probušiti. Uz Xplory X, uživat ćete u vožnji na svim terenima! Xplory X kolica mogu se personalizirati raznim dodacima, kako bi Vi i Vaše dijete bili spremni za sve avanture! Od praktičnih torba za pohranu i prematanje do navlaka za kišu, sunce, protiv komaraca, bit ćete opremljeni za sve što Vas može snaći prilikom vožnje!

Stokke® Xplory® X Rich Black kolica

Izvor: Stokke

Dopada Vam se Xplory X model? Imamo sjajne vijesti za Vas! U tijeku je odlična Stokke Xplory X promocija gdje uz kupnju crnih, sivih ili žutih kolica na poklon dobivate Xplory X košaru za novorođenče! *promocija traje do 31.05.2023 Za sva pitanja i nedoumice oko odluke slobodno kontaktirajte naše ljubazno prodajno osoblje koje će Vam rado pomoći. Posjetite nas u dućanu ili odaberite svoju boju u par klikova i odvezite Vaša nova kolica već danas!

Stokke® Xplory® X Modern Grey kolica

Izvor: Stokke